Magna Cum Laude: Karácsonyi koncert - Jegyek már kaphatók!

Hazánk jelenleg egyik legdivatosabb és legsikeresebb zenekara, a MAGNA CUM LAUDE idén ünnepli első igazi jubileumát. A megalakulás 10. évének tiszteletére szervezett koncert hatalmas sikert aratott mind  szakmai berkekben, mind a 4000 kilátogató örömére.A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

Magna Cum LaudeMagna Cum Laude zenekar 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. A magot alkotó felállás máig változatlan, Szabó Tibi zeneszerző-gitáros, Kara Misa basszusgitáros-szövegíró, Mező Misi ének-gitár. Mai fennállását a banda a néhány évvel később érkezett Kilián Imi érkezésével nyerte el.   Dacolva a palettán lévő zenei irányzatokkal. A Magna Cum Laude 12 számmal a tarsolyában elkészítette első nagylemezét Hangolj át! címmel, majd leforgatta az egyik legsikeresebb klipjét, a Minden állomást, mely a zenetévé és sok rádió etalonjává vált. Az igazi áttörést a 2006. március 10-én megjelent a Minden Állomás c. nagylemez jelentette, amely meg sem állt az Aranylemezig! A zenekar Fonogram Díjat kapott az Év Poplemeze kategóriában, illetve Kara Misa az együttes basszusgitáros szövegírója, mint az Év Szövegírója. A Magnatofon című lemez, illetve a két évvel későbbi 999 nem törte meg a hagyományokat, már ami a különleges ízű, hangulatvilágú slágereket illeti. Az elmúlt évek tucatnyi fülbemászó szerzeményei közül a Te légy most, a Szinezd újra, a Visszhang, az Átkozott nők, a Vidéki sanzon, vagy a Pálinka dal minden hazai rádió slágerei és zenekedvelők tízezreinek kedvencei.
A Magna Cum Laude zenekar mára az ország legnagyobb fesztiváljain és koncerthelyszínein játszik és ezzel párhuzamosan ezerszám adja el lemezeit, mely bármelyik mai aktív együttesnek büszkeségére válna. A 10 éves évforduló alkalmával kerül piacra a banda első koncert DVD-je, mely minden bizonnyal a karácsonyi piac egyik sikerterméke lesz.
Az évek óta kialakult hagyományok egyike a MAGNA KARÁCSONY 2009-ben két helyszínen kerül megrendezésre. Az egyik helyszín hagyományosan Gyuladecember 26-án, a másik, pedig a budapesti Petőfi Csarnokdecember 27-én.
Az elképzelés szerint az esti nagy koncert mellett délután kinyitjuk a beltéri folyosó hátsó ajtaját a Szabadtér udvarára, ahol egy elkerített, árkádokkal fedett udvarrészen mini pálinkafesztivállal és helyben sütött disznótorossal varázsolunk majd egy kis „vidéki” KarácsonytBudapestre.
Az esti koncert természetesen nem szűkölködik majd a már megszokott Magna hangulatban, meglepetésekben, slágerek tömkelegében. A koncert vendége a zenekar régi jó barátja, Nagy Feró lesz egy kis közös zenélésre.

Tudnivalók:
Petőfi Csarnok - 2009. December 27. Vasárnap, 20:00
Jegyárak: 4 900 Forint

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Koncertjegyek akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül

Top