Christmas Now: Karácsonyi showműsor - Jegyek már kaphatók!

A Presidance az ünnepek előtt igazi karácsonyi műsorral kedveskedik a családoknak : ez a Christmas Now, ami elvarázsolja, felkészíti, felpörgeti, de meg is nyugtatja lelkünket az ünnepre várás nyüzsgésében.Az előadásra szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

presidanceA Christmas Now-ban a tánckar, a zenészek, az énekes, az artista közreműködésével - az 50 perces műsor alatt - a közönség egy nagy családi karácsonyi készülődés kellős közepén érzi magát. A karácsonyi díszletben és jelmezekben játszódó műsor bebizonyítja, hogy az ünnepre való készülődés nem megterhelő, nyomasztó, hanem pezsdítő, frissítő és lélekemelő is lehet.
A Christmas Now-ban felragyog a betlehemi csillag, regölnek a három királyok, ritmusos táncuk bámulatba ejti a ház népét – a közönséget -, de modern, pörgős zenékre vásárolunk, és a karácsonyfa alatt boldogan várjuk a megnyugvást. Felcsendül a Jingle Bells, a Kiskarácsony, nagykarácsony, csengettyűszóra halkulunk, és mécsesek fényében kórus alakul a gyertyák táncából. Megható, ünnepi, szeretetteljes a hangulat.
Vári Bertalan - a Presidance művészeti koncepciójának megalkotója - koreográfiája végigkíséri a család tagjait a bevásárlástól, az ünnepi vacsoráig. Néha harsányan nevetünk, néha csendesen sírunk – pontosan úgy, mint az életben, de a sodró koreográfia, az élő zene, a tánc, a cirkusz, a humor, a karácsonyi látványvilág mind-mind a lényeget erősítik: együtt vagyunk, együtt készülődünk, együtt várjuk az ünnepet, együtt vagyunk boldogok.
Az egyedülálló karácsonyi produkció interaktivitásában is felejthetetlen: a Christmas Now egy-egy nézőt belefon az előadás koreográfiájába, a karácsonyra készülődő család életébe, így a közönség és a művészek egyenrangú részesei a darabnak.

Tudnivalók:
Presidance Company: Christmas Now
Millenáris Teátrum
Bemutató: december 6. 15:00 óra
További előadások: december 6. 19:00, 21., és 29. 15:00 és 19:00 óra

Kapcsolódó weboldalak:
Belépők országszerte a Ticketportal irodáiban 
Belépők akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
www.presidance.com

Top