Együtt a Paci Doki Alapítvány javára - Jegyek már kaphatók!

Presser Gábor, Zorán, Palya Bea, Horgas Eszter és más neves művészek "Együtt" címmel jótékonysági esttel támogatják a Paci Doki Alapítvány jövőbeni munkáját.  A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

Együtt - Művészek a lovasterápiáértA Csemő melletti tanyán aktív munka folyik egész évben, amíg az időjárás engedi. Domina Imre és a Paci Doki Alapítvány önkéntesei szeretettel és türelemmel alkalmazzák a lovasterápia eszközeit a beteg, fogyatékkal élő gyermekeken. Áldozatos munkájuk a magyar zenei élet számos művészét győzte meg arról, hogy 2009. december 16-án maga is színpadra álljon az Alapítvány javára rendezendő jótékonysági esten.
Sárik Péter, a kiváló jazz zongorista és dalszerző, a koncert zenei rendezője nem csak saját, hanem zenekarának részvételével is támogatja az eseményt. A koncert az együttlét, a közösség jegyében zajlik, így a résztvevő művészek a jól ismert dalok mellett különleges duetteket is előadnak majd.
A megújult Budapest Kongresszusi Központ koncerttermében csendülnek majd fel a dalok a nézők örömére és az Alapítvány javára.
Ezen az estén, 2009. december 16-án Együtt lép fel Bíró Eszter -- Falusi Mariann -- Fassang László -- Gerendás Péter -- Gerendás Dániel -- Hodek Dávid -- Horgas EszterLang Györgyi -- Palya Bea -- Pély Barna -- Presser GáborSárik Péter -- Terecskei Rita -- az Unicum Laude Énekegyüttes és Zorán.
Az esemény hangulatát emeli a műsorvezető páros, Novák Péter és Hegyi Barabara is, akik a nézőközönségnek az Alapítvány munkáját is bemutatják majd.
Ezen a különleges estén mindenki ajándékot kap. A nézők a magyar zenei élet kiválóságait csodálhatják majd, miközben jegyvásárlásukkal az Alapítványt támogatják.
A koncert bevételéből a Paci Doki Alapítvány a régóta várt fedeles foglalkoztatót építi fel, ahol a munka rossz idő esetén és télen is folytatódhat, így biztosítva a gyerekek folyamatos fejlődését, a terápia hatékonyságát.
Az Alapítvány munkájáról további információk a www.pacidoki.hu weboldalon találhatóak.

Tudnivalók:
Együtt - Művészek a lovasterápiáért
Jótékonysági Koncert a Paci Doki Alapítvány javára
Novotel Budapest Congress & World Trade Center
2009. december 16. 19:00

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Koncertjegyek akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
www.pacidoki.hu

Top