A Quimby fejezi be a 2009-es évet - jegyek már kaphatók!

A régi új, egyre sikeresebb, de még mindig kultikus rock együttes, a Quimby teszi ki a pontot 2009 végére a Dürer-kertben, a LAZAC! szilveszteri mulatság keretében. A költőiséget megőrizték, a zúzáshoz pedig visszatértek – szóval hatalmas buli lesz. A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

Lazac!Meglepő és – jó értelemben – zavarba ejtő dolgokat tett le az asztalra az utóbbi időben a Quimby, talán az egyetlen magyar zenekar, amely hihetetlenül sikeres lett úgy, hogy csak rétegműfajokból építkezett, kompromisszumok nélkül, megtalálva saját hangját, összetéveszthetetlen stílusát. Lesz mit nézni tehát szilveszterkor a Dürer-kertben, ahol az este – a többi nagyszerű együttes és a több tucat Tilos Rádió dj mellett is – főleg róluk szól majd.
A tavaszi „Ajjajjaj” EP óta csak azt tudni, hogy újult erejű koncertzenekarral van dolgunk, akik készülnek valamire – nevezetesen egy vegyes lemez kiadására és meghittebb hangulatú, de nagyon intenzív fellépésekre. Az azonnal slágerré vált letisztult, középtempós, szinte „zorános” címadó dalt a kilencvenes évek elejét idéző tételek követik, hol hiphopos, hol hard rockos mellékízzel, az angol nyelvű szövegek pedig konkrétan felidézik az első két-három albumot.
Hát erre számíthatunk december 31-e estéjén, meg persze Varga Livius magából kikelt kántálására és szürreális átvezető szövegeire, Kiss Tibi énekes hol Tom Waits, hol Nick Cave örökségét idéző hangjára (természetesen kéznél lesz a megafon is), Balanyi Szilárd ébren álmodós billentyűfutamaira, Gerdesits Ferenc dobos ezerarcú ütemeire, és a többiekre.
Ami pedig a meghitt hangulatot illeti: a Dürer-kert nagyterme ugyan nem kis klubhelység, de nem is stadion, a jegyek pedig csak korlátozott számban kaphatók, hogy a hering módjára tömörülést elkerüljék. És hogy miért „LAZAC!” a buli neve? Mert  „No Hering!”. Lesz tehát hely mozgásra, mulatásra, ismerkedésre, koccintásra és összeölelkezésre. Nagyon fontos, hogy a Quimby-koncert fél 11-kor kezdődik, hogy ők kísérjék át a közönséget 2010-be – ki tud elképzelni ennél jobb évkezdést?
Irány a tízes évek!

A szilveszteri LAZAC! bulira elővételben már válthatók jegyek a Ticketportál országos jegyiroda hálózatában - www.ticketportal.hu – valamint a Dürer-kertben.

Tudnivalók:
Lazac! szilveszteri buli
2009. december 31.
Dürer-kert (Budapest, XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Részletes program:
Nagyszínpad – 3900/4400 HUF
21:00 - 22:30 DJ Gerzson
22:30 - 00:05 QUIMBY
00:30 - 01:45 The Carbonfools
02:00 - 03:00 Maszkura és a tücsökraj
03:00 - 06.00 DJ Palotai

További 4 helyszín a Dürer-kertben Tilos Rádió támogató mulatság – 3000/3500 HUF
Tilos DJ-k
Breaktechnohouseminimaldnb:
Nixon & Vektor
Minek
Sinko
In:form & Fiel Tomi
Trance Hell+Richard Rivez
Slicz
Focus
Karolyi
Azaki
Hiphopreggaedancehall:
Ozon
Nomek aka Kemon
Mr. Skunk
Lee n’gum
Áfonya
Sztyepp
Placid
DiJoint
Chi-Korea
Funksoulmashup:
Keyser
Suefo & Gandharva
Kanadakáosz & Zotyka
Sanyi
Tomanek
Smoking Headz
Hanglemezbarát
Keszthelyi Imi
Zeusz
Dubchillambient:
Gonnok
Dr, Iration
Dismay
Jahfar
Beáta Pozitíva

Jegyek: december 30-ig 3000/3900 forint, december 31-én 3500/4400 forint
Jegyek kaphatók az TICKETPORTÁL országos jegyirodai hálózatán (www.ticketportal.hu), valamint a helyszínen.


Top