Negatívok éjszakája a Tűzraktérben - Jegyek már kaphatók!

Két ritkán látható csapat ad koncertet december 12-én a Tűzraktér nagyobbik termében, a Negatívok éjszakáján: a Land Of Charon és a Moon and the Nightspirit mellett afterparty, és az estet szervező Negative Art legújabb merchandise termékei, pólói várják setétlelkűeket.A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

Moon and the NightspiritA Negatívok éjszakája fedőnéven megrendezésre kerülő estre keresve sem találhattunk volna alkalmasabb fellépőt a Land Of Charonnál, hiszen az 1991-ben alakult zenekar a hazai goth színtér egyik legpatinásabb tagja. Az együttes világa nemhogy a mai divatos emo irányzathoz, de még az ezredfordulón sikert sikerre halmozó, a HIMmel fémjelzett szentimentális gothic műfajhoz képest is kifejetten komor..: a Land Of Charon komolyan veszi kezdeti szellemiségét, a túlvilági és evilági dolgok transzcendens kapcsolatainak leképezését a zene és a szövegek által. Ennek - és a korai idők koncertjein elhangzó rendszeres Fields Of The Nephilim blokkoknak – köszönhetik ismertségüket és kultikus státuszukat. A zenekar meglehetősen ritkán látható élőben, így ez a fővárosi fellépés is különlegesnek ígérkezik.
Az est másik fellépője a Moon and The Nightspirit, melynek gyökerei szintén a ’90-es évek elejéig nyúlnak vissza: a tagok anno az Evensong nevű doom metal együttesben kezdték a zenélést. Jelenlegi együttesük egészen más műfajt képvisel, de a hangulat és a mondanivaló mélysége megmaradt: idén immár harmadik albuma jelent meg a középkori és pogány zenei hagyományokat ápoló együttesnek, s az Ősforrás című kiadvány a korábbiakhoz hasonlóan a gyűjtők büszkesége lehet: a Nightspirit tagja, Tóth Ágnes festményei által illusztrált, limitált példányszámú album digibook formában is elérhető. Az új dalokba a http://www.themoon.equilibriummusic.com címen hallgathatunk bele.
A Negatívok éjszakáján a zenekarok és az afterparty mellett a Negative Art új pólókollekciója is bemutatkozik.. sötét humorban itt sem lesz hiány. Jegyek elővételben is válthatók, országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és a www.ticketportal.hu oldalon.

Tudnivalók:
Negatívok éjszakája
2009. december 12., szombat 20 óra
Budapest, Tűzraktér
Land Of Charon, The Moon and the Nightspirit koncertek
+ afterparty, merchandise

Belépő: 1000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Belépők otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
http://www.negativeart.hu
http://www.myspace.com/landofcharonofficial
http://www.themoon.equilibriummusic.com/
https://www.ticketportal.hu

Top