Bladerunnaz NYE 2010 - Jegyek kaphatók!

Ígéretes társaságot hozott össze idén is a Bladerunnaz! Helyszínnek a rég nem látott Olof Palme Házat választották, melynek mindkét termét kinyitják, lesz vörös és fehér terem is. A bulira szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáibanés az alábbi weboldalon.

Bladerunnaz NYE 2010DJ Storm (Metalheadz - UK)
A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie. Storm, Goldie akkori barátnőjével, Kemistryvel a patinás Metalheadz kiadó alapító tagja lett, és míg az aranyfogú inkább a kiadó "poszterarcává" vált, addig mindkét DJ tevékenyen beleszólt a vezetésbe. Storm DJ-ket, előadókat hajtott, és hajt fel mindmáig a kiadónak, a Magyarországot többször megjárt Dj Ink felfedezése is az ő ízlését dícséri. Emellett a másik legenda, Dillinja promótere és a Valve kiadó menedzsere is volt az idők folyamán.
A Kemistry & Storm párosé a megtiszteltetés, hogy a minden stílusban ismert és elismert K7 DJ Kicks és ArtCore sorozatokban mixalbumuk jelent meg, ami a mai napig mérvadó és időtálló alapmű. Gyász: 1999-ben tragikus autóbalesetben elhunyt DJ Kemistry.
StormDJ-ként régebben a drum and bass sötétebb oldala felé húzott, mára azonban nála is előtérbe kerültek a lélekkel teli zenék, amelyek mellett azért oda tud csapni, ha a helyzet úgy kívánja.
Body & Soul (Virus, BC Presents - AT)
Az osztrák Body & Soul néhány év kitartó kísérletezgetés után megtalálta saját hangját, ami bár kemény, táncolható drum and bass, mégis különbözik a jól ismert nagy slágerek stadionhangzásától. Valószínű jól csinálják, mert felkeltették Maldini és Vegas, azaz az egykori Bad Company felének érdeklődését, és a Body & Soul rövid úton a fiúk BC Presents nevű kiadójánál landolt.
Kisebb szünet után, mikor is az osztrák duó tagjai más zenei irányokba kalandoztak, de 2008-ban visszatértek a drum and bass körforgásba, egyrészt saját Nasca Records elnevezésű kiadójukkal, másrészt remixekkel és saját szerzeményekkel a Breakbeat Kaos-on, a Viper-en és idén az egyik legnevesebb címkén, a Virus-on.

Line up:
Diffrent Drum room:
DJ Storm (Metalheadz - UK)
DJ Ren (Tilos Radio)
SKC (Commercial Suicide)
Bal (Bladerunnaz)
Tactile (Timeless)
Spinline (Frequency)
Statik (Bladerunnaz)
Mentalien (Impulsecreator)
+ Special Guest

Drum Club room:
Body & Soul (Virus - AT)
Shroombab (Junglistic Sistaz - AT)
Chris.Su (Subtitles)
Mindscape (Subtitles)
Mastif (Bladerunnaz)
Zero Method (DSCI4)
Samulkow (Black Hoe)
Savage (Legend)
L.A.S. (Microforms)
Benzon (Microforms)

MCs:
MC TINA (AnonimTM - Ro)
MC BLU-ID
MC Fantom

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Belépők akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül

Top