Hypocrisy koncert a Dieselben - Jegyek már kaphatók!

„Bár válságban a Saab és a Volvo, azért vannak még Svédországnak erős védjegyei. Ezek egyike a Hypocrisy zenekar, akik igazán bosszúszomjasan tértek vissza, legalábbis a pusztító riffek és erőteljes melódiák keverékét hallva ilyen érzésünk támadhat. A négy évnyi várakozásnak ezennel vége! A Hypocrisy újra útnak indul!” - írják szülőhazájukban a svéd zenekarról, s valóban: hosszas hallgatás után, A Taste of Extreme Divinity címmel tavaly megjelent új albumukat február 18-án Budapesten is bemutatják a Diesel Clubban.A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáibanés az alábbi weboldalon.

HypocrisyA Hypocrisy fő mozgatórugója Peter Tägtgren, aki amellett, hogy legendás producerré vált (olyan előadók munkái fűzhetőek hozzá, mint a Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Children of Bodom, stb.), mindkét zenekarát sikerre tudta vinni. Itt érdemes megjegyezni, hogy a fokozott munkatempója miatt már most kijelentette: csupán egy körben fogják az új Hypocrisy lemezt megturnéztatni Európában, szóval érdemes mindenképpen kilátogatni valamelyik állomásra. A bulgáriai bulit pedig rögzítik egy elkövetkező DVD-hez, úgyhogyl biztosan tudunk majd a hazai koncert után is nosztalgiázni a felvétellel.
A már említett új lemez a Hypocrisy eddigi legérettebb alkotása: igazi death metal súlyos, lassú részekkel, kiegészítve a zenekarra jellemző misztikus dallamvilággal. Csak ezen az egy albumon végigkövethető a zenekar egész eddigi fejlődése. A színtiszta, egyből arcon csapó death metal darabok mellett riffelősebb tételek is szerepelnek. De ki ne ismerné a Catch 22 vagy a Virus receptjét az újkori lemezek közül? Peter mellett a zenekart régi segítőtársa, Mikael Hedlund basszusgitáros és a doboslegenda Horgh egészíti ki. Horgh már az Immortalban bebizonyította, hogy mind élőben, mind lemezen lehengerlő teljesítményre képes. Az elmaradt USA turnéra Alexi Laiho (Children of Bodom) vállalta az üres gitárosi posztot, de most még nem tudni, hogy a következő koncertekre milyen megoldást találnak.. talán lehet reménykedni, hogy az úttörő metal gitárossal kelnek útra.
Idén már 20 éves lesz a Hypocrisy (bár hivatalosan a nagykiadós szerződéstől, 1991-től számolják az éveket), ennek ünnepléseként lehet sok szép régi nótára is számítani. A rajongókat pedig megpróbálják minél jobban kiszolgálni, ezért az interneten szavazást indítottak, hogy ki milyen számokat szeretne hallani, így állítják össze a programot.. az előzetes ígéretek szerint jó pár meglepetés elő fog kerülni. Aki pedig kételkedik a zenekar élőben nyújtott teljesítményéről: a Hypocrisy Destroys Wacken koncertfelvétel - bár 1999-es - mindenkit meg tud győzni arról, hogy igazi erejük valójában a koncerteken mutatkozik meg.
A korábbi hírekkel ellentétben a dán Hatespheredobosproblémái miatt lemondani kényszerült a turnét. Viszont a finn brutális death metalt játszó Survivors Zero jelenlétére mindenképpen számíthatunk, az est hazai fellépője pedig a Slytract lesz. A koncertre jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon vásárolhatunk, akár kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is.

Tudnivalók:
2010. február 18., csütörtök 19.00 óra
Budapest, Diesel (volt E-klub)
Hypocrisy, Survivors Zero, Slytract koncertek
Belépő: 5900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Jegyek akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül 
http://www.concerto.hu
https://www.ticketportal.hu 

Hallgatnivaló, látnivaló:
http://www.myspace.com/hypocrisy
http://www.myspace.com/survivorszero

Top