Rockmaraton 2010 - Jegyek, bérletek a Ticketportalnál!

Rockmaraton 2010 az ajándékfesztivál! Idén összességében a huszadik, a pécsi Malomvölgyi Arborétum területén a tizedik alkalommal kerül megrendezésre e minden rockzenét szerető ember számára nemes esemény. A Rockmaratonra szóló belépőinket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáibanés az alábbi weboldalon.

Rockmaraton 2010A 10. jubileumiROCKMARATON Gazdasági válság ellen ajándék fesztivál! Az idén 10-ik születésnapját ünneplő Rockmaraton megajándékozza a rockereket egy egész héten át tartó fergeteges bulival, 4 színpaddal, rengeteg zenekarral, vizespóló versenyekkel, egy csomó jó nővel és kemény pasival, és rengeteg sörrel. A szervezőség sokat törte a fejét, hogyan ünnepelhetnénk meg a közönséggel karöltve a születésnapot méltóképpen. Végül arra jutottunk, hogy jelenleg a legnagyobb ajándék talán az lehet mindenki számára, ha a stílushatárokat tágan értelmezve, de megtartva, minél erősebb programot kínálunk, nevetségesen olcsón, azaz szinte ingyen. Így hát, a hétfői nulladik nappal és a vasárnapi ráadás nappal (részletek később) együtt egyhetes fesztivált elővételben 5.990.-Ft-osbérlettel lehet látogatni! A camping továbbra is ingyenes lesz, valamint a vendéglátás árait is próbáljuk a lehető legalacsonyabban tartani. Program tekintetében, ahogyan azt már meg lehetett szokni tőlünk, a hazai élmezőny mellett helyet biztosítunk a hazai undergroundnak is, és rengeteg nemzetközi fellépőnek. Ismét ügyelünk rá, hogy ne az unalomig ismételt sztárokat hozzuk el hazánkba, és a lehető legközvetlenebb formában találkozhasson zenész és rajongó, valamint ismét fontos szerepet szánunk - a koncerteken kívül - a jó kísérő rendezvényeknek, amelyek kiváló alapot biztosítanak a feledhetetlen hangulatnak. Vedd meg a heti bérletet más fesztiválok jegyárának töredékéért, június 20-ig5.990.- forintért. A MÁV-Start is velünk ünnepel,  ő 50%-os vasúti kedvezményt ad ajándékba! Tehát minden adott, hogy egy újabb óriási buli keretében együtt ünnepeljük a fesztivál születésnapját! És még további meglepetések várhatóak! 

Rockmaraton 2010 Fesztivál
2010. július 5-11.
Pécs, Malomvölgyi Arborétum
A hetijegyek ára elővételben június 20-ig: 5.990 Ft
június 20-tól július 4-ig: 12.990 Ft
a helyszínen: 14.990 Ft
a hétfői nulladiknapra és a vasárnapi születésnapi ráadás zárónapra csak a helyszínen váltható belépő 1500 Ft-ért, de bérleteseknek INGYENES!!!

További információk: www.rockmaraton.hu

Konfirmált neveink hazai pályáról a teljesség igénye nélkül:
EDDA, HOBO, Lord, HétköznaPI CSAlódások, Road, Deák Bill B.B., OSSIAN, Sear Bliss, Pokolgép, Republic, MobilMánia, Rómeó Vérzik, Moby Dick, Kalapács, Akela, Zorall, SKA-Pécs, Prosectura, Rózsaszín Pittbull, Kovbojok, The Grenma, Tesstimony, Malediction, Casketgarden, Agregator, I Divine, Bridge To Solace, Isten Háta Mögött, The Idoru, Blind Myself, Mantra, Blues Company, OMEN, Tűzmadár, Morpheus, Watch My Dying, Adam's Family, Mangod Inc., Insane...
Konfirmált nemzetközi fellépők:
The Exploited
(UK), Heaven Shall Burn (D), Mayhem (N), Ensiferum (FIN), Primordial (IRL), Blaze Bayley (GB),  Walls Of Jericho (USA), Death By Stereo (USA), Wisdom In Chains (USA), Rotting Christ (GR), Pro-Pain (USA), Konflikt (SK), Al and the Black Cats (USA), Kryptos (IND), Balfor (UA), Heretic Soul (TR), Bilocate (JOR)

Kapcsolódó weboldalak:
Rockmaraton 2010 jegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Belépőjegyek akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül 
http://www.rockmaratonfesztival.hu/ 

Top