Budapesti Nyári Fesztivál –jegyek már kaphatók!

Június 1-je és augusztus 31-e között 2010-ben is megrendezésre kerül a Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadon, melynek programjaira országszerte a Ticketportal partnerüzletiben, valamint az interneten is jegyet válthat, méghozzá akár kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad programját ide kattintva, a Városmajori Szabadtéri Színpad programját pedig ide kattintva tekintheti meg.


Muszorgszkij: Borisz Godunov - Orosz nagyopera a Margitszigeten - a rendező ajánlója

"Puskin verses drámájából Muszorgszkij egy monumentális, lenyűgöző operaművet alkotott, amely a történelem viharában sodródó, vagy éppen azt alakító személyiség belső vívódását helyezi középpontjába. Egy zilált kor szövevényes eseményein keresztül rádöbbenhetünk az emberi társadalom működésének és működtetésének technikáira, és szinte feloldhatatlan ellentmondásaira.(…)

Az előadásban Muszorgszkij zenéjének expresszív drámaiságát kívánjuk felerősíteni mind a vizuális megoldások, mind az énekesi-színészi jelenlét szimbolikájával. Egy olyan produkcióra törekszünk, amely egyesíteni képes a monumentális történelmi kontextust az egyének belső világával, egymásba helyezi az emberi létezés mikro- és makrokozmoszát." (Vidnyánszky Attila)

Ajánló a Margitszigeti Szabadtéri Színpad produkcióiból
A nézők körében végzett közvélemény-kutatásnak megfelelően a 2010-es program számos zenés darab kap helyet, valamint több táncos darabot is láthatnak. Ezeken felül - a nagy sikernek köszönhetően - 2010 nyarán ismét bemutatásra a kerül a Freddie Mercury emlékkoncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A palettán választhatnak jól ismert örökzöldek, nagy sikerrel már bemutatott vagy elsőként itt elhangzó előadások közül.

Jókai Mór – Kocsák Tibor – Miklós Tibor: SZEGÉNY GAZDAGOK (musical) - ősbemutató
Elton John – Tim Rice: AIDA (musical)
Masteroff-Kander-Ebb: Kabaré (musical)
Muszorgszkij: BORISZ GODUNOV (opera)
Nikola Parov – Mihályi Gábor: NAPLEGENDA (táncjáték)
Tim Rice: A SAKK (musical-koncert)
Szomor György – Miklós Tibor: ROBIN HOOD (musical) - ősbemutató
Freddie Mercury emlékkoncert

Színházi szemle a Városmajorban
Nem jutott el színházba ebben a szezonban? Ne szégyenkezzen! Hosszú volt a tél, nehéz a közlekedés a városban. Mindez kedvét szegheti a színházba járóknak! Ne búsuljon senki, mert a Városmajorban az évad júniusban kezdődik, és egész nyáron a színházi évad legjobb előadásainak széles választékából csemegézhetünk. Pótolja be egész éves színházi lemaradását a Városmajorban! A nyári szünet idején a budapesti és a legjobb határon túli színpadok műsorai kiköltöznek a szabadba, hogy gyönyörű környezetben kínáljanak remek szórakozást több, mint 3 hónapon át.

A kínálatból: Fekete Péter, Botrány az operában, Cyrano de Bergerac, Sóska, Sültkrumpli és még számos klasszikus és kortárs, zenés darab, vígjáték és gyerekelőadás látható. Minden csak egyszer, ezért ne késlekedjen, válogassa össze színes színházi csokrát és foglalja le helyét előadásainkra már most.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Budapesti Nyári Fesztivál programjaira a Ticketportal jegyirodáiban
Belépőjegyek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad programjaira az interneten, akár kezelési költség nélkül
Internetes jegyvásárlás a Városmajori Szabadtéri Színpad programjaira

Top