Lord Of The Dance: Ráadás előadás!

Bár a LORD OF THE DANCE nem először jár hazánkban, a májusi magyarországi turné fellépéseire a vártnál is gyorsabb ütemben fogynak a belépők. Az eredetileg meghirdetett két budapesti előadásra - május 7. /péntek) és május 8. /szombat/ este - már alig maradt jegy. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel egy harmadik budapesti időpontot is megnyitottak a szervezők, így Michael Flatley világhírű társulatának látványos táncshow-ja május 8-án délután 15 órakor is látható lesz a Syma Sport- és Rendezvényközpontban. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, és az alábbi weboldalon!

Bár a produkció névadó producere, Michael Flatley immár bő évtizede nem maga táncolja a címszerepet, az általa létrehozott márkanév és szakmai örökség példátlan sikersztorija folytán napjainkban is két társulat turnézik egy időben a világban.

A Lord Of The Dance szépségét a csoportosan egyszerre végzett mozdulatok sora adja. A zene és a koreográfia szülte energia mely végigsöpör a nézőtéren, a produkció hosszú távú sikerének a titka. Minden este állva tapsolnak nekünk – mondja Bernadette Flynn a társulat vezető táncos-koreográfusa.

Az elmúlt évek alatt a show koreográfiája nem változott számottevően. A társulat vezetője, Michael Flatley a mai napig maga válogatja a produkció szereplőit és mint producer-rendező a háttérben aktívan irányítja társulatait. Ennek eredménye a világon mindenhol felismerhető ír-kelta dallamok és mozdulatok már márkanévként ismeretes terméke, a Lord Of The Dance, melyet már százmillióan láthattak világszerte.

Májusban az immár három budapesti előadás mellett a produkció május 4-én a Pécs 2010 rendezvénysorozat kiemelt attrakciójaként lesz látható, de változatlanul komoly az érdeklődés az 5-i, Veszprém Aréna-béli, illetve a 6-i, Győri Egyetemi Csarnokbéli és a 9-én Debrecenben a Főnix Csarnokban rendezendő előadásokra is.

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyek a Lord Of The Dance előadásaira a Ticketportal jegyirodáiban
Jegyek a Lord Of The Dance előadásaira az interneten - kezelési költség nélkül, otthoni nyomtatással is!

Top