Here and Now - A 80’-as évek popsztárjai Budapesten

2010. október 2-án, 20.00-kor a 80-as évek legnagyobb pop ikonjai látogatnak el hazánkba, hogy egy közel 3 órás szuperkoncert keretében legnépszerűbb slágereikkel tartsanak egy hatalmas retro bulit a budapesti Papp László Sportarénában. Az esemény azért is egyedül álló, mert Nik Kershaw, Paul Young, Kim Wilde, Rick Astley és Boy George még soha sem lépet fel ebben a felállásban egy színpadon.A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

Here and NowA 160 perces produkcióban csak a legjobb és legismertebb slágerek kapnak helyet! A koncerten több százmillió eladott lemez esszenciájára táncolhat-bulizhat mindenki.
A show fergeteges szórakozást ígér, amely nem csak derűs nosztalgiázást jelenthet, hanem önfeledt tobzódást is a zenerajongóknak a mai popzene elődjeinek remekeiben.
I Won´t Let The Sun Go Down On Me, Everytime you go away, You keep me hangin’ on,
Never Gona Give You Up,
vagy Do you really want to hurt me - szinte minden házibuliban, rádióállomáson vagy kívánságműsorban felhangzó dalok, amiket mindenki ismer, dúdol, énekel.
Még azok számára is ismert és elismert számok ezek, akik nem a popzenében találják meg a számukra megfelelő hangzást. A generációkat áthidaló slágerek számtalan feldolgozás alapjaiul szolgáltak, és feltehetően hosszú ideig így lesz még.
Az öt előadó neve önmagáért beszél! Több mint 130 millió eladott lemezt jegyeznek, több mint 50 Top10-es sláger kötődik nevükhöz, és zenéjükkel a 80-as évek pop kultúráját teremtették meg.
A Here and Now a legsikeresebb 80-as évek zenéit idéző show, 2001-ben indult útjára és teltházas siker a mai napig, bárhol a világon. A show különlegessége, hogy minden fellépő csak a legnagyobb, legismertebb slágereit adja elő. Sok banda kizárólag csak a turné miatt állt újra össze, többeknek visszavonulásuk óta ez a nagy visszatérése is.
Az első országos turné 2001 novemberében volt, Paul Young, Kim Wilde, a Curiosity Killed The Cat, Nick Heyward, a Heaven 17, T'Pau és a Go West szereplésével. Csak 2001-ben hét arénában, összesen több mint 60.000 ember előtt játszottak. Ezt számos koncert követte az Egyesült Királyságban, majd a nemzetközi turnék Ausztráliában, Japánban, a Távol Keleten és Európában. Az esemény különlegességét adja, hogy nem csak Magyarországon, de a környező országokban sem volt még látható a koncert.
2008-ban jelentette meg az első ’Here and Now’ cd-t a Universal Records, ami a válogatás albumok között a legelőkelőbb helyen debütált a brit népszerűségi listán. Rajta olyan előadókkal, akik az Here and Now turnékon felléptek, és sok más klasszikus 80-as évek slágerrel, mint például a Tears For Fears, Adam And The Ants és a Soft Cell.
A megakoncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, álló és ülőhelyek egyaránt kaphatóak – 9.900Ft, 16.900 és 23.900Ft jegyárakon. A koncertre jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon vásárolhatunk, akár kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is.
Az eseményről bővebb információk a www.hereandnow.hu weboldalon található, ahol koncertfelvételek és videó klipek adnak ízelítőt az októberi buli hangulatáról.

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Jegyek akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül 
http://www.hereandnow.hu/ 

Top