Trója: lovas produkció az Igmándi Erődben

Szűts István és Koltay Gergely musicalje a Magyar Lovas Színház és a Sziget Színház Közös megrendeléseként született, mellyel a Lovas Színház fennállásának ötödik esztendejét szeretnénk méltó módon megünnepelni, egy szabadtéri előadás keretében a komáromi Igmándi Erődben, július 16-án és 17-én. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint az alábbi weboldalon, akár kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is!

A musical Homérosz híres műve az Iliássz alapján készült, ötvözve és merítve a világhírű Trója című Hollywoodi film egyes jeleneteinek részletéből. Trója híres falait a komáromi Igmándi Erőd külső várfala szinte eredeti helyszínként jeleníti meg. A nézők néhány méter közelségből valóban részesei lesznek az ütközeteknek, melyben több mint negyven lovas, ezen felül lovas harci szekerek(Bigák) kaszkadőrök, harcművészek, valamint statiszták és tánccsoportok látványos tömegjelenetei idézik vissza trója ostromát.

A parádés szereposztás, kitűnő énekhangok biztosítják, hogy a történet szerelmi szála is magával ragadja a nézőt élvezve, azt csodálatos dallamot, amit a neves szerzőpáros alkotott. Pintér Tibor rendezése biztosíték arra, hogy sem színészi játékban, sem lovas jelenetekben, valamint rendkívüli látványelemekben nem lesz hiány. Ezt az élményt ne hagyja ki! Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint az alábbi weboldalon, akár kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is!

Szereposztás:
Akhilleusz - Pintér Tibor
Helena - Janza Kata
Hektor - Buch Tibor
Priamosz - Feke Pál
Thetisz - Papadimitriu Athina
Agamemnon - Vikidál Gyula
Boagrius - Fekete László
Görög táncosnő - Olter Wanda
Görög harcos - Kassai Lajos
Trójai harcos - Lezsák Levente
Paris - Hábentius György

Kapcsolódó weboldalak:
Trója jegyek országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Trója jegyek az interneten kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással
www.atroja.hu

Top