Juliette Lewis koncert Budapesten

Június 4-én Juliette Lewis koncert lesz az A38 Hajón, és már csak azért is különleges ez az este, mert a színésznő/énekesnő először látható klub koncerten nálunk.A koncertre szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és az alábbi weboldalon.

Juliette LewisJuliette Lewis energiabombaként robbant Licks nevű zenekarával a legnagyobb fesztiválok színpadjaira 5 évvel ezelőtt. Azt, hogy mennyire ösztönlény már filmjeiben is tapasztalhattuk, számos őrült szerepet kapott karrierje során, elég, ha csak a Született gyilkosokra vagy a Kaliforniára gondolunk. Így valószínűleg sokakat már meg sem lepett, hogy mire képes egy rockzenekar frontembereként. Fülbemászó, dögös dalok, szuggesztív előadásmód, rocknroll cirkusz; talán ezekkel a szavakkal lehetne legjobban jellemezni az egykori Juliette And The Licks-bulikat.
2004-ben jelent meg Like A Bolt Of Lightning EP-jük, amit következő évben egy stúdióalbum követett. A You’re Speaking My Language klipje egyből az MTV kegyeltje lett, és rotációban ment a zeneadón. A második lemez munkálatait 2006-ban kezdte a csapat és mivel pont akkor szállt ki a dobosuk, Dave Grohl játszotta fel a számokat. A Four On The Floor még nagyobb sikert hozott a zenekarnak, amit világkörüli turnéval koronáztak meg.
Tavaly új lemezzel, ráadásul szólóban jelentkezett Juliette Lewis. A Terra Incognitán a 70-es 80-as éveket idéző irányvonal maradt, de a The Mars Volta alappillérének számító Omar Rodrigez-Lopez produceri munkájának köszönhetően jóval elborultabb dalok születtek. Az új album új zenekart hozott magával, és bár ez egy teljesen új formáció, a lendület, a minőség és az élmény ugyanaz.
Június 4-én az A38 Hajón mindezt élőben is tapasztalhatjuk. Ez az első alkalom, hogy Juliette Lewist klubkoncerten láthatjuk itthon, és akár mérget is vehetünk rá, hogy zenekarával jó rock-csapatokhoz méltó módon szétszedik a helyet.

Tudnivalók:
Juliette Lewis (USA)
2010. június 4., Budapest, A38 Hajó, Kezdés: 19.00
Belépő: 5.000 / 5.500 Ft (helyszín)

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Juliette Lewis jegyek akár otthoni jegynyomtatással 
http://www.myspace.com/juliettelewis 

Top