Feldmár mond három mesét

A Mirkó királyfi, A szegény lányról, aki aranyvirágot lépik és A dudás, aki vizet fakasztott hangzik el Feldmár Andrástól októberben a Kempinskiben.Az előadássorozatra szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáibanés az alábbi weboldalon.

Feldmár AndrásFeldmár mond 3 mesét
2010. október 9.-10.-11. 18 óra Budapest, Kempinski Hotel

Jegyek vásárolhatók a Ticketportal jegyirodáiban.

Mirkó királyfi
A szegény lányról, aki aranyvirágot lépik
A dudás, aki vizet fakasztott

Elmélyülve a mesékben az imaginációból a szimbolikuson át a valóság közepében lyukadok ki. Vagy a közelében…

„Mi az apa dolga? Milyen egy apa-fiú kapcsolat? Más, mint apa-lánya? A figyelem, a szeretet: mint a víz, vagy a napfény, a növénynek. Az apa vár valamire, ami nincs ott, fiai értéktelennek érzik magukat, hiszen az érték máshol van. Mikor jó várni és mire? Mikor nem jó várni? Egyik szemem sír, a másik nevet. Magány: egyedül sír, önmagában, nem másnak a karjában. Egyedül nevet. Őrült? Magánvilága van, ami egy titok…
Most  bátorságra van szükség.
Nem kedves szülő, ellenségként kezeli a fiát. A haragot a gyereked büntetésként éli át. A büntetés, még egy kutyát is elidegenít a büntetőjétől. Az apa lehet, hogy sohasem akart gyereket. Ebben a családban senki nem akar kommunikálni, mindenki titkolózik.
Ő bátrabb, mint a testvérei. Vagy nem fél, vagy a félelme ellenére azt csinálja, amit akar, nem lehet őt elijeszteni.
Elszánt, kész meghalni, vagy csak nem nyeli le apja blöffjét.
A papa úgy gondolkozik a fiairól, mintha versenylovak lennének, de korcsoknak születtek, valami genetikai hiba van bennük, talán le kéne őket lőni, mert hiába eteti őket az ember, egyik sem fog versenyt nyerni, tehát csak ablakon kiszórt pénz életben tartani őket.
They shoot horses, don‘t they?”
/Feldmár András/

Feldmár András, Kanadában élő pszichológus, pszichoterapeuta a Feldmár Intézet szervezésében Magyarországon 2010. októberében előadásokat, csoportokat tart. A több mint egyhetes programsorozatról a Feldmár Intézet honlapján tájékozódhat.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépők országszerte a Ticketportal irodáiban 
Jegyek otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül 
www.feldmarintezet.hu
Az előadások bevétele a Menedék Programot támogatja.

Top