Thomas és barátai: A cirkusz a városba jön

A leggkisebb gyerekek nagy kedvencei először Magyarországon! - Valószínüleg alig akad olyan a legkisebbek körében, aki ne ismerné és szeretné Thomast, a gőzmozdonyt és barátait. Napjaink talán legsikeresebb és legszeretetreméltóbb sorozata egy nem mindennapi előadás keretében most végre színpadon is bemutatkozik! Itt az egyedülálló alkalom, hogy a Thomas rajongók végre „élőben“is megcsodálhassák kedvenceiket! Váltsa meg jegyét elővételben országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, vagy az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is vásárolhat!

Egy vadonatúj, látványos zenés előadás sok-sok dallal, tánccal és lebilincselő kalandokkal!

A történet mint mindig, most is Sodor szigetén játszódik, ahol mindenki izgatottan várja a odalátogató cirkuszosokat. A készülődés folyamán Thomas persze szokás szerint bajba keveredik, de végül társai, Gordon, James, Percy és a többiek segítségével sikerül kimásznia belőle, és ismét bebizonyítja, hogy milyen nagyszerü mozdony.

A Thomas és barátai: A Cirkusz a városba jön előadás amellett, hogy egy magávalragadó történet a barátság és az összefogás fontosságáról, egy fantasztikus családi szórakozás is egyben, amely felejthetetlen élményekkel ajándékozza meg a kicsiket és nagyobbakat egyaránt.
A produkció legutóbb Ausztráliában előtte az Egysült államokban turnézott óriási sikerrel, 2011. Január 8-9-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható.

PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA
2011. Január 8-9.

Kapcsolódó weboldalak:
Thomas és barátai belépőjegyek országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Thomas a gőzmozdony: vegye meg jegyét kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással az interneten!

Top