Carpathian Forest a Kultiplexben

Carpathian Forest a Kultiplexben

A rock and roll közismert fenegyerekei sehol sincsenek a black metal legelvetemültebb formációja, a Carpathian Forest tagjaihoz képest, ha polgárpukkasztásról van szó...

E norvég zenekar május 5-én lép fel a Kultiplexben. Az elmaszkírozott arcú, északi fémzenét prezentáló muzsikusok mellett egy szintén norvég csapat, a szélvészgyors és agresszív death metal rohamokat előadó Bloodthorn, továbbá a lengyel Hate is szerepel majd.

A Carpathian Forest egyike a még ma is élő és működő black metal legendáknak. A CF-dalok megmutatják az emberi lélek morbid, sötét oldalát, hangot adnak eltitkolt, eltiltott vágyainknak, és mindennek, amiről jelenünk csilli-villi, trendi és kommersz világában nem illik beszélni. Ezek az urak egyszerűen tesznek a kispolgárokra, az egész világra, és senkitől sem zavartatva csapják az arcunkba az élet perverz, brutális, szadista és könyörtelen valóságát.

A szintén norvég Bloodthorn több éves kihagyás után tér vissza idén Genocide című új albumával, amely immár negyedik a sorban. Zenéjük ötvözi a Morbid Angel és a Nile technikás hozzáállását a Marduk és az Angelcorpse robbanékony agressziójával és gyorsaságával.

Az est nyitó produkciója a Hate fellépése lesz. Ez a lengyel death metal formáció úgyszintén a kilencvenes évek eleje óta működik, de kitartása, valamint remek albumai ellenére sem tett szert komoly ismertségre. Legújabb, a Listeanable Records megjelenő lemezük, ill. a Carpathian Forest-tel közös turnéjuk remélhetőleg ezen is változtat majd.

Tudnivalók a koncertről:

2006. május 5., péntek 18:30

Budapest, Kultiplex

Carpathian Forest, Bloodthorn, Hate koncertek

Belépő: 4000 Ft, elővételben 3500 Ft.

Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában ( www.ticketportal.hu

), Budapesten a Headbangerben, a CD-Pincében, a Sharkban és az Elektromos Krokodilban, továbbá a Zenevárban (Eger), a Rocknessben (Debrecen), a Csemák Hangszerüzletben (Szeged).

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.negativeart.hu

http://www.tnbm.no

http://www.bloodthorn.net/

http://www.hatesatanic.org

Top