Australian Pink Floyd Show - tribute show Budapesten

A világ legjobb tribute-zenekara Budapesten! Február4-én Magyarországra érkezik a világ első számú tribute műsora: THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW. A legzseniálisabb Pink Floyd dalok eddigi legjobb feldolgozása – elképesztő élő show! 3D képi világ és kvadrofon hangzás.. jegyek még kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, akár kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is!

A Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 európai turné részeként – most először – hazánkba is ellátogat az 1988-ban alakult Australian Pink Floyd Show, méghozzá a legújabb produkciójával: új színpadképpel, új animációkkal, elképesztő látvánnyal, lézerekkel, lélegzetelállító effektekkel – több mint két és fél órás műsorral!

„A legjobb tribute show a világon!”– The Times, London
A koncerten használt mozi minőségű 3D vizuális effektek és a kvadrofon technika (egy időben négy irányból érkező különböző hangzás) fantasztikus zenei élményt nyújt. Nem nagy meglepetésre éppen mestereik, azaz a Pink Floyd nevéhez fűződik a világ első kvadrofon hatású koncertje…

„Jobban játsszák a Pink Floydot, mint maga a Pink Floyd” - Daily Mail, London
A remek zenészekből álló csapat eddigi előadásai lenyűgözték a Pink Floyd rajongóit és a médiát is: a koncerteken olyan színvonalon sikerül a színpadra idézni a legendás együttest, hogy maguk a Pink Floyd tagok is elismeréssel nyilatkoznak a produkcióról.

„Tényleg nagyon-nagyon jók” – David Gilmour

The Australian Pink Floyd Show
2011. február 4., péntek 20 óra
Papp László Budapest Sportaréna

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Pink Floyd Showra a Ticketportal országos jegyiroda-hálózatában
Australian Pink Floyd Show jegyek az interneten, kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top