IIHF Jégkorong vb Szlovákiában - Jegyek a Ticketportalnál!

Minden sportkedvelőt, főként a jégkorongrajongókat várják a Jégkorong Világbajnokságra, amely 2011. április 29. és május 15. között kerül megrendezésre Szlovákiában, a jégkorong-köztársaságban. A bajnokság színhelye a két legnagyobb szlovákiai város, Pozsony /Bratislava/ és Kassa /Košice/ lesz.

A világbajnokság szlovákiai mérkőzéseinek hivatalos jegyértékesítője a Ticketportal: jegyünket megvásárolhatjuk az ms2011.ticketportal.sk oldalon, avagy személyesen a Ticketportal központi irodájában, forint ellenében. Módunkban áll a csoportmérkőzésekre szóló bérleteket, napijegyeket, valamint a rájátszás fordulóira is belépőket vásárolni. Az egyes jegytípusok értékesítési időszakáról ezen a weboldalon tájékozódhat.
A belépőjegyeket lefoglalhatjuk, illetve kifizethetjük az interneten. Az interneten fizetett jegyeket voucher formában, vagy postai kézbesítéssel is kérhetjük, illetve lehetőség van a jegyek kinyomtatására a Ticketportal központi irodájában. A Jégkorong-vb jegyei után a Ticketportal kezelési költséget számít fel.

Bővebb információért keresse központi irodánkat:
Ticketportal Központi Jegyiroda
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.
Tel: 06-1/302-2942, 06-30/533-9933
e-mail: ticketportal@ticketportal.hu

A 2011-es szlovákiai jégkorongbajnokság vendéglátó országa turisztikailag attraktív vidék, ahol egy aránylag kis területen sok érdekes turista-látványosságot talál. Minden egyes régióban egyedülálló kulturális és történelmi műemlékeket fedezhet fel, továbbá élményfürdőket, gyógyfürdőket, érintetlen természetet, gyönyörű hegyvidéket.

A jégkorong-mérkőzéseknek helyet adó mindkét város, de környezetük is, Szlovákia jelentős turistaközpontja.

Pozsony egy modern, pulzáló, nem mindennapi hangulattal bíró metropolisz. A város élvezetet nyújt a történelem, a kulturális és a művészeti műemlékek kedvelőinek, de a minőségi gasztronómia, az éjszakai mulatozás vagy az adrenalinos élmények kedvelőinek is.

Kassa Kelet-Szlovákia központja. A város domináns része az impozáns gótikus Szent Erzsébet Dóm, amely Európa legkeletebben fekvő nyugati típusú katedrálisa. Kassa - kelet metropolisza - a 2013-as évben Európa Kulturális Fővárosa címmel büszkélkedhet. A városban az egész évben sok kreatív kulturális és sportesemény valósul meg, melyek célközönsége főként a fiatalság.

Praktikus információk a 2011-es Szlovákiai Jégkorong VB-ről, mint például a: mérkőzések részletes listája, belépők értékesítése, aktuális szervezési-biztonsági intézkedések, szállás és közlekedés, de az egyes mérkőzések városainak - helyszíneinek érdekességeiről a következő honlapokon olvashat:

www.iihf.com
www.slovakia-hockey.com
www.bratislava.sk
www.kosice.sk

Szlovákia turisztikai lehetőségeiről minden információt a www.slovakia.travel honlapon találhat.

Top