Whitesnake koncert - jegyek már kaphatók!

Szenzációs programmal bővül az idei nyár koncertkínálata: Budapestre érkezik az utolsó igazi rocksztárok egyike, Dave Coverdale és zenekara, a Whitesnake. A koncertre jegyünket megvűsűrolhatjuk országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással is!

A Whitesnake minden idők egyik legjobb rockzenekara, amelyet 1978-ban alapított a Deep Purple egykori énekese, David Coverdale. Az együttes zenéjében a klasszikus hard-rock és a blues keveredik, ettől váltak dalaik egyedivé. A zenekar az elmúlt két és fél évtizedben tíz stúdióalbumot, valamint számos egyéb kiadványt jelentetett meg, melyek együttesen több tízmillió példányban keltek el. Közülük a legsikeresebb az 1987-ben kiadott, s címként magát az évszámot viselő nagylemezük, illetve az azt követő Slip Of The Tongue volt. Előbbi olyan slágereket tartalmazott, mint az Is This Love, az újra felvett Here I Go Again, a Still Of The Night vagy a Give Me All Your Love című szerzemények, utóbbiból pedig több, mint négymillió példány fogyott.

A Whitesnake számos tagcserét ért meg, a legutóbbi nagylemezt, a március 25-én megjelenő Forevermore című albumot megelőzően is történetek személyi változások. David Coverdale mellett ma Reb Beach és Doug Aldrich gitároznak, a basszusgitáros feladatait  Michael Devin látja el, míg dobos  Brian Tichy lett. A zenekar az új album piacra kerülése után hamarosan turnéra indul. A nagy utazás hazánkat is érinti, így a magyar rajongók sem maradnak ki az élményből: a zenekar védjegyének számító dallamos, bluesos klasszikus dalokra ezúttal is számíthatunk, és a nagy balladák sem hiányoznak majd a műsorrendből.

Whitesnake
2011. július 13., szerda 20 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Belépő: 9.900 - Ft, június 13-tól 10.500 - Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
Whitesnake koncertjegyek országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Whitesnake jegyek az interneten, kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top