A Harlem Gospel Choir visszatér

A tavalyi sikerre való tekintettel újból Magyarországon! A világhírű Harlem Gospel Choir az Egyesült Államokban a leghíresebb, és világviszonylatban is kiemelkedő Gospel kórus. Bár több hozzájuk hasonló társulat is turnézik, ez a leghitelesebb, és a legelső, amelyet Allen Baily alapított 1986-ban.

Az ötlet egy Dr. Martin Luther King Jr. tiszteletére rendezett ünnepségen született meg benne a felújított Cotton Club-ban, ami persze nem is lehetett máshol, mint a New York-i Harlemben.
A kórustagok harlemi "fekete templomok" és a New York tri-state terület legkiválóbb énekesei és zenészei. Külön titkuk, hogy bárhol is járnak a világban, a koncertlátogatók az előadás végén úgy érzik, hogy valamifajta misztikus és földönkívüli erő hatása alá kerülnek, és soha nem tapasztalt szeretet árad a széksorok között.

Ehhez persze elengedhetetlen a meghitt környezet, a RaM Colosseumban a hallgatók szó szerint testközelben élvezhetik és érezhetik a spirituális energiákat, mindezt persze eufórikus és vidám hangulatban.

Az igazi rajongók ezért is örülnek különösképpen, hogy Budapesten ezúttal a RaM Colosseumban vagyis az első élmény színházban énekelnek a ”harlemi angyalok”. Az Harlem Gospel Choir körbeutazta a világot, hogy zenéjükön keresztül megosszák a hit örömét, és adományokat gyűjtsenek rászoruló gyerekek javára.

Az Harlem Gospel Choir több ezer különböző nemzetiségű és kultúrájú emberrel osztotta meg a szeretet, béke és harmónia üzenetét. A kórus célkitűzése, hogy a világot egy szeretet teljesebb és békésebb hellyé tegye, zenéjén és dinamikus előadásain keresztül elősegítse az Afro-Amerikai kultúra és a Gospel jobb megértését. Minden előadás témája az emberek és nemzetek összetartozása.
A kórus dalai megérintik a lélek mélyét, és a szellemet angyali magaslatokba emelik.

A Danubius Music bemutatja:
Harlem Gospel Choir
2011. december 12. 20:00
RaM Colosseum - Budapest

Kapcsolodó weboldalak:
Jegyek a Harlem Gospel Choir koncertjére országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Harlem Gospel Choir koncertjegyek az interneten kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top