Magna Cum Laude karácsonyi lemezbemutató nagykoncert

A Magna Cum Laude immár hagyományos karácsonyi koncertje évek óta a legnagyobb december végi mulatság Budapesten. A tavalyi, szintén a Syma Rendezvényközpontban tartott évzáró koncert rekord nézőszámmal és különleges tartalmával hatalmas sikert aratott. Az akkor készült dvd felvétel idén őszi megjelenésével kiváló nosztalgiára ad alkalmat és egyben bemelegítésül szolgál majd a december 28-i különleges nagykoncerthez.

A sláger-gyáros gyulai zenekart már senkinek sem kell bemutatni. Szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk és igazi lüktető koncertjeik révén a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak alig több mint egy évtized alatt. A szakmai díjak és a közönség elismeréseként teltházas koncertek, aranylemezek és többek közt olyan dalok, mint az Átkozott nők, Lehet hogy eltört, Vidéki sanzon, Színezd újra, a Főnököm, vagy a Pálinka dal jelzik a csapat sikeres menetelését.

A Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi, Kilián Imi alkotta együttes idén is mozgalmas évet tudhat maga mögött. A nyári fesztivál-idény rohanó tempója mellett a Fiúk elkészítették 5. sorlemezüket Belső Égés címmel. Az album minden bizonnyal a karácsonyi lemezpiac keresett terméke lesz, első slágere Túl későn címmel már a hazai rádiókban is hallható.

December 28-án a Syma Csarnokban igazán különleges lemezbemutató nagykoncertre számíthatnak a kilátogatók. A hatalmas színpad, hang-, fény- és vetítéstechnika segítségével a Magna a Belső Égés teljes hanganyaga mellett összes korábbi slágerét zúdítja majd az ellátogatókra. – Pályafutásunk talán legérettebb dalai születtek, szeretnénk méltó módon bemutatni és igazán maradandó emlékül adni a rajongóinknak. – mondta sejtelmesen a nagy erőkkel szerveződő és még sok-sok meglepetéssel kecsegtető koncertről Mező Misi, frontember.

Fülbemászó közönség-kedvencek, hús-vér koncert mellet az igazi vidéki virtus és Magna pálinka minden mennyiségben, ez a Magna Karácsony.

Magna Cum Laude lemezbemutató nagykoncert
2011. december 28. - 20:00
SYMA Sport- és Rendezvényközpont, Budapest
Belépő: 4.900 - 8.900 Ft

Kapcsolódó weblapok:
Jegyek a Magna Cum Laude koncertjére országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Magna Cum Laude koncertjegyek az interneten kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top