Thomas Anders - a Modern Talking legendája újra éled!

Egy zenekar töretlen karrierrel, egy zenekar, amely még mindig létezik, egy zenekar, amire azt mondtuk majd elfelejtjük, DE NEM TETTÜK, mert nem tudjuk: a Thomas Anders által képviselt formáció a Modern Talking –legendája újra éled.

A Thomas Anders és Dieter Bohlen által 1982-ben alapított együttes a 80-as évek végéig uralta az Európai Pop világot. Pályafutásuk alatt csak Magyarországon 9 listavezető daluk volt, s világszerte– több mint 450 millió lemezt adtak el felvételeikből. Európa egyes országaiban például tízszer annyit, mint Whitney Houstontól, ötször annyit, mint Michael Jacksontól, és többet, mint az ABBA és a Beatles összesen.

2011. január 6-án pénteken, Budapesten a Syma csarnokban valószínűleg Magyarországon utoljára élvezhetjük még Thomas Anders hangját és azokat a hozzáfűződő élményeket és hangulatokat, amelyeket akkor és persze majd most kaphatunk. A Thomas Anders and the Modern Talking Band természetesen a mai hangzás és fényvilággal megfűszerezve egy óriási show-al kedveskedik majd azoknak, akik jegyet vásárolnak erre a nem mindennapi eseményre. A régi mindenki számára jól ismert dalok adják a gyökereit a shownak mint például : You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Cheri Cheri Lady; Sexy Sexy Lover. A szervezők nagyon odafigyelnek arra, hogy a legjobb minőségű hang és fénytechnika legyen felépítve a helyszínen ezzel is biztosítva a már amúgy is tökéletesnek számító esténket. Összegezve biztosak lehetünk abban, hogy egy minden szempontból érdekes, kihagyhatatlan, óriási élmény vár Bennünket 2011. január 6-án pénteken a Syma csarnokban!

Thomas Anders and the Modern Talking Band
2012. január 6. - 20:00
SYMA Sport- és Rendezvényközpont, Budapest
Belépő: 4.900 - 8.900 Ft

Kapcsolódó weblapok:
Jegyek Thomas Anders koncertjére országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Thomas Anders koncertjegyek az interneten kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top