Sziget, Volt és Wan2 fesztiváljegyek a Ticketportalon

Indul a fesztiválszezon - a Ticketportalon is!
 
Májustól egészen a nyár végéig számtalan zenei fesztivál kerül megrendezésre az országban és a régióban. Idén a korábbinál sokkal nagyobb számú ilyen rendezvényre kínál belépőket a Ticketportal.hu és értékesítőhálózata.
 
A szezon első eseménye: két klub egybenyitásával megszervezett monstre underground metal rendezvény, a Stagediving Fesztivál (május 6. -  Blue Hell)  lesz, amelyre a jegyek már kaphatók.
 
Természetesen júniustól jönnek az igazi szabadtéri, többnapos programmal, nemzetközi sztárokkal előálló fesztiválok. Ezek közül idén a mezőtúri Wan2 (www.wan2festival.hu), a korábbinál lényegesen több nagy nevet felvonultató soproni VOLT (www.volt.hu), az észak- keleti régió legerősebb fesztiválja, a tokaji Hegyalja (www.hegyaljafestival.hu) és a régió legnagyobb zenei rendezvénye, a Sziget (www.sziget.hu) szerepel a Ticketportal.hu kínálatában. 
 
Érdemes tehát rendszeresen figyelni a Ticketportal.hu weboldalt.
Természetesen a kisebb, tematikus rendezvények sem maradnak ki: (Alhana-tábor, Nagy SKAland 2006, stb.)
 
És a fesztiválok közé ékelődő önálló koncertek (Black Eyed Peas - Pozsony, Rolling Stones - Brno, Depeche Mode - Pozsony, Whitesnake - Budapest). Ezekre a rendezvényekre máris megvásárolhatók a  jegyek bármely értékesítési pontunkon.
 
Sokszor elhangzik, hogy a külföldi fesztiválok műsora erősebb, színesebb, vagy esetleg valamelyik rendezvényen olcsóbban frissítheti magát a közönség helyi sörkülönlegességekkel. Erre is kínálunk megoldást, hiszen rendszerünkben elérhető az  osztrák gigafesztivál, a Nova Rock, a cseh metal-orgia, a Masters of  Rock, vagy a rendkívül kedvező jegyárakkal működő szlovákiai Topvar Rock Fest belépője is és napokon belül megkezdjük a szlovéniai MetalCamp belépőinek értékesítését is, természetesen az összes fesztiválra forintért válthatók belépők.
 
Új szolgáltátást is indítunk a GME Travel és Rockline.hu szervezésében: számos külföldi metal fesztiválra (Wacken, Bang Your Head, Rock of Ages, Earthshaker, Masters of Rock, MetalCamp) indulnak szervezett utak Budapestről és ezekre az utakra is lehet a Ticketportal.hu-n keresztül helyeket vásárolni.
 
A fesztiválos utak kínálata a jövő héttől jelenik meg kínálatunkban, rendkívül kedvező árakkal. Találkozunk a fesztiválokon és szinte karnyújtásnyira található értékesítési helyeinken, immár az ország 80 pontján!
 
Top