SZIN: Zöld fesztiválbérlet az örökzöld alatt

Az ünnepek alkalmából a Magna Cum Laudével fogtak össze a SZIN szervezői, hogy az ország legkülönlegesebb fesztiválbérletét kaphassák a szegedi fesztivál rajongói. A belépő ünnepi díszcsomagolásban és a Magna Cum Laude zenekar tagjainak aláírásával a legjobb meglepetés a tesónak, a barátoknak, de a szülőknek és persze a kedvesnek is. Karácsonyig kivételes, ünnepi áron tették elérhetővé a fesztiválszervezők a bérleteket, amelyeket december 20-án a Magna Cum Laude tagjai Szegeden dedikálnak is.

A legkedvesebb karácsonyi ajándékhoz, a SZIN bérlethez idén a díszcsomagolást saját kezűleg készíthetik el az ajándékozók: a karácsonyi SZIN bérlet már elérhető a szegedi és az országos lelőhelyeken, a díszcsomagolás sablon a 2012-es SZIN arculattal pedig elérhető a SZIN facebook oldalán. A díszcsomagolás mellett a Magna Cum Laude autogrammja teheti egyedivé a decemberi, különleges kiadású bérleteket. A zenekar tagjai december 20-án 15.00-től 16.00 óráig a Szegedi Ifjúsági Ház kávézójában várják a SZIN rajongókat. A Magna-dedikálás alkalmával ráadásul a szervezők egy kicsit súgnak is: a résztvevők a hivatalos bejelentés előtt, elsőként kaphatnak infót az első SZIN fellépőkről. A titkos SZIN infó és az autogramm mellé a karácsonyi bérlet tulajdonosoknak természetesen némi Magna Pálinka kóstoló is jár.

DEDIKÁLVA, DÍSZCSOMAGOLÁSBAN
Az augusztusi zenés nyárzáró élményei most ünnepi, akciós áron, 13.900 forintért adható ajándékba, a vásárláshoz pedig üdülési csekkek és utalványok is felhasználhatók. A Szegedi Ifjúsági Napok weboldaláról és Facebook-oldaláról már elérhető a karácsonyra tervezett SZIN díszcsomagolás. Pár kattintás, nyomtatás, néhány hajtás, ragasztás és kész is a saját kezűleg gyártott exkluzív SZIN dizájn bérlet-díszcsomagolás. Hogy teljesen személyre szabott legyen az ajándék, a karácsonyi bérlet beszerezhető az IH Rendezvényközpontban, ahol a Magna Cum Laude zenekar december 20-án névre szólóan dedikálja is.

Az IH Rendezvényközpont Szegeden, a Felső Tisza-part 2. szám alatt található.

Kapcsolódó weboldalak:
Kedvezményes bérletek a SZIN-re országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
SZIN bérletek kedvezményes áron az interneten kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top