Ingyen szállítunk, ha MasterCard® Mobile-lal fizet!

Fizesse a jegyét MasterCard Mobile-lal 2012. március 20. és április 30. között a ticketportal.hu-n, és ha az első 100 vásárló között lesz, akkor a futárszolgálat küldeményenkénti 2450 Ft-os díját elengedjük, ingyen házhoz szállítjuk, amit rendelt!



A MasterCard Mobile Magyarország egy olyan innovatív fizetési megoldás, amelynek segítségével Ön a meglévő MasterCard® vagy CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártyájához tartozó bankszámlája/hitelkerete terhére mobiltelefon használatával fizethet. További részletek ITT.

Mi a MasterCard® Mobile?

A MasterCard Mobile fizetés lehetőségét webáruházunkban az FHB Bank Zrt. biztosítja.

A MasterCard Mobile Magyarország egy olyan innovatív fizetési megoldás, amelynek segítségével Ön a meglévő MasterCard® vagy CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártyájához tartozó bankszámlája/hitelkerete terhére mobiltelefon használatával fizethet. A MasterCard Mobile alkalmazás különleges biztonságot nyújt a vásárlónak, mert
• fizetéskor nem kell megadnia bankkártyaszámát;
•  minden fizetést a mobiltelefonján hagy jóvá.
További részletek ITT.

Mit kell tenni a MasterCard Mobile Magyarország szolgáltatás igénybevételéhez?

• Töltse le a MasterCard Mobile alkalmazást a megfelelő alkalmazás-áruházból (App Store, Android Market, Windows Phone Marketplace)
•  Regisztrálja a MasterCard Mobile alkalmazást egy SMS-ben kapott regisztrációs kód segítségével, illetve adja meg az mPIN kódot, melyet a fizetések megerősítéséhez szeretne használni.
• Regisztrálja MasterCard vagy CVC-kóddal ellátott Maestro® típusú bankkártyáját a MasterCard Mobile alkalmazásban, bankkártyaadatai megadásával. A regisztráció során fogadja el a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.
• Ezt követően a megadott bankkártyájához tartozó bankszámláján/hitelkeretén bankkártyánként egy egyszeri 99 Ft-os regisztrációs díj kerül terhelésre.
• A regisztrált bankkártya használatbavételéhez szükséges aktiváló kódot a regisztrált bankkártyájához tartozó bankszámlakivonaton (vagy internetbankon) nézheti meg, a regisztrációs díj terhelésének közlemény rovatában.
• Aktiválja a MasterCard Mobile alkalmazásban a regisztrált bankkártyáját az aktiváló kód megadásával.


Hogyan fizethetek a mobilommal?

1. A fizetés során írja be a megfelelő mezőbe telefonszámát vagy MasterCard Mobile azonosítóját. MasterCard Mobile azonosítóját mobiltelefonján a MasterCard Mobile alkalmazáson belül nézheti meg.
2. Hamarosan a fizetés adatait tartalmazó üzenetet kap a mobiltelefonjára, melyet a MasterCard Mobile alkalmazás segítségével olvashat el. Az üzenetben szerepel az elfogadó neve, a fizetendő összeg, és a fizetési határidő.
3. A MasterCard Mobile alkalmazás segítségével válassza ki valamelyik - a MasterCard Mobile alkalmazásban regisztrált - bankkártyáját, és adja meg mPIN kódját. Ezzel hagyja jóvá a fizetést.
4. A fizetés eredményéről üzenetet kap mobiltelefonjára.
A T-Mobile és a Telenor ügyfelei a szolgáltatást hagyományos telefonokon is igénybe vehetik a mobilszolgáltatójuktól igényelt speciális SIM kártya segítségével. A részletes tájékoztatásért keresse fel a www.mastercard.hu/mobile vagy a www.fhb.hu/mobile oldalt.

Top