Helyszínváltozás - Gálaest Gobbi Hilda születésnapján

„Hol vagytok ti régi játszótársak?...”

Gálaest Gobbi Hilda születésnapján az Ódry Árpád Színészotthon javára az Eklektika Színház szervezésében.

FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A rendezvényt a DUNA PALOTÁBAN tartják!

2006. június 6. 19 óra

DUNA PALOTA

Fellépők:
Ábel Anita, Bánfalvy Ági, Benkő Péter, Borbás Gabi, Csongrádi Kata, Csonka András, Csurka László, Für Anikó, Götz Anna, Gyurkovics Zsuzsa, Kamarás Iván, Kertész Péter, Koncz Gábor, Leskó János, Mácsai Pál, Nemcsák Károly, Pálos Zsuzsa, Rancz Lala, Rancz Lili, Sárközi Anita, Szirtes Ági, Tóth Sándor, Urbán Erika, Simkó Andrea és az Aerodance Táncszínház valamint a Crystal.
   
2006. június 6.-a Gobbi Hilda születésnapja. Nevéhez felejthetetlen alakításai mellett a Bajor Gizi Színészmúzeum alapítása, a Jászai Mari, majd az Ódry Árpád Színészotthon létrehozása fűződik. No és a Nemzeti Színház ügye. Adakozott, gyűjtést szervezett, vagyonát „ A Nemzetire” hagyta. A Nemzeti Színház megnyitóján a neve sem hangzott el... Lakhelyét nem jelzi tábla. 90. születésnapjára egyetlenegy színház sem emlékezett meg...

Lelkes fiatalokhoz csatlakoztak a színjátszás legnagyobbjai, hogy ezen az estén fantasztikus vers, próza, sanzon és musical-részletekkel szórakoztassák a „Nagyérdeműt”, és emlékezzenek „Aase anyóra”, az ország „Szabó néniére”, Gobbi Hildára.

 Az előadásról bővebben itt olvashatnak.

A jegyeket itt megvásárolhatják vagy lefoglalhatják.

Top