OLÁH IBOLYA lemezbemutató koncert - jegyek kaphatók!

JEGYEK A TICKETPORTALON KAPHATÓK!

OLÁH IBOLYA lemezbemutató koncert "Édes méreg"
2006. június 17. 20:30 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad


 "ÉDES MÉREG"
OLÁH IBOLYA
lemezbemutató koncert


A TV2 Megasztár című műsorából ismertté vált énekesnő rövid pályafutása alatt számos komoly sikert ért el, és nagyszámú rajongótábort tudhat magáénak.

Az "Egy sima, egy fordított" és az "Édes méreg" címen megjelent album hetek alatt platina lemez lett.
Az előző lemez két szerzője, Presser Gábor és Novák Péter mellett Szűcs Norbert is dalszerzőként szerepel. Szövegíróként pedig Sztevanovity Dusán, Novák Péter, Orbán Tamás és Csajtay Csaba működött közre. Az album zeneszerzői: Novák Péter és Szűcs Norbert.
A második lemezen is szerepelnek kifejezetten Ibolya egyéniségére írott dalok, ilyen például a Presser Gábor által jegyzett "Ibolyavirág", vagy Novák Péter szerzeménye: "A hiba".

Az "Édes méreg" című új album sokszínűsége Ibolya egyéniségét tükrözi: Ibolyás, rockos és dallamos!

Oláh Ibolya új zenekarával indította el a 2006. évi országos koncertkörútját. A másfél órás műsor az új lemez bemutatásán kívül szemelvényeket tartalmaz egész eddigi pályafutásából.

A zenekar tagjai valamennyien több neves formációban bizonyították már felkészültségüket, tehetségüket. A dobos kivételével mindenki énekel, Ibolyát a koncerten férfi vokalisták kísérik.
Az együttes tagjai: Locsmándi Bence (gitár), Milosevits Mirkó (billentyűsök), Herr Attila (basszusgitár) és Delov Jávor (dob).

Top