Prague City Festival: közlemény jegyvisszaváltásról

A 2012. június 29-30-ra, Prágába meghirdetett, majd lemondott Prague City Festivalra magyarországi jegyirodákban megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban a Ticketportal HU Kft. a csehországi leányvállalattal és a fesztivál szervezőjével lefolytatott konzultációkat követően a következő közleményt adta ki:

A rendezvény szervezője, a csehországi PUNX NOT DEAD s.r.o. a mai napig nem tájékoztatta a rendezvényre jegyet vásárlókat és a jegyértékesítést végző Ticketportal cégcsoportot, hogy hogyan és miképp tervezi a megvásárolt jegyek visszaváltását.

A Ticketportal HU Kft. saját hatáskörében úgy döntött, hogy a szóban forgó rendezvényre a Ticketportal magyarországi jegyiroda hálózatában megvásárolt jegyeket visszaváltja. A visszaváltásra csak személyesen, a Ticketportal Központi Jegyirodájában van lehetőség, 2012.07.04-től 2012.07.31-ig.
Elérhetőségeink:
Ticketportal Központi Jegyiroda
1065 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 49.
Nyitva tartás: H-P 10-18
Tel: 06-1/302-2942, 06-30/533-9933
E-mail:
ticketportal@ticketportal.hu

A Ticketportal HU Kft. csehországi partnervállalatán keresztül, bírósági úton igyekszik majd behajtani a rendezvény szervezőjétől a jegyek ellenértékét.

A rendezvényre az interneten keresztül jegyet vásárlók a csehországi jegyterjesztő vállalattól vásárolták jegyüket, így a Ticketportal HU Kft-vel nem kerültek szerződéses viszonyba, ezért a fentiekben közzétett visszaváltási lehetőség rájuk nem vonatkozik. A csehországi vállalatnak címzett reklamációjukat a reklamace@ticketportal.cz címre tudják küldeni.

Top