Belépőjegyek foglalása

1. Lépés.: Bejelentkezés vagy Regisztrció

2. Lépés: Rendezvény kiválasztása
Válasszuk ki a keresett produkciót. Ez történhet a menüpontok használatával, esetleg az oldal felső részén található Kereső vagy a mellette látható Rendezvénynaptár igénybe vételével. A produkció oldalán egy kis képet, rövid ismertetőt láthatunk, valamint a választható előadás időpontokat és helyszíneket. A JEGYEK gombra tudunk továbblépni. Amennyiben az időpontra nem lehet kattintani, akkor a jegyfoglalás valamilyen okból nem lehetséges – az okról rövid üzenet tájékoztat.

3. Lépés.: Helyek kiválasztása

a) Az időpont kiválasztása után letöltődő oldalon érkezési sorrendes-, ill. állóhelyes rendezvény esetén nincs más dolgunk, mint megadni az igényelt jegyek számát. Az egy regisztrációval maximálisan igénybe vehető jegyek számát a kék sáv felett olvashatjuk.
b) Nézőteres, helyre szóló jegyes rendezvények esetén a nézőtér sematikus térképét, továbbá azon szektorok listáját láthatjuk, melyekben van megvásárolható belépőjegy. Kattintsunk a választott szektor nevére vagy helyére a térképen, majd kattintsunk bele a helyeket ábrázoló fehér négyzetekbe a kiválasztáshoz.

3.1.: A szabad helyek megtekintéséhez némely nézőtérnél szükséges a Macromedia Flash bővítmény telepítése. Amennyiben nincs feltelepítve ez a bővítmény, egy ablak ugrik fel, ami engedélyt kér ennek telepítésére. Amennyiben a telepítés után sem jelenik meg a nézőtér, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

4. Lépés.: Kosár

4.1.: A kosárban megjelennek a kiválasztott helyek, amiket előkészített a lefoglaláshoz. A lefoglalás jóváhagyásához el kell fogadnia a Ticketportal üzleti feltételeit. A FOGLALÁS gombra kattintva folytathatja a lefoglalást.

4.2.:Az „Átvétel“ résznél megjelennek a jegyek átvételének lehetőségei és a foglalás határideje.

a) Ticketportal jegyirodáiban

4.3.: Az ÖSSZESÍTÉS gombra kattintva megjelenik a teljes rendelés részletei és a végösszeg.

4.4.:A befejezéshez kattintson a LEFOGLALÁS gombra.

5. Lépés: Foglalási szám

Foglalását bármely megadott irodában átveheti, de csak akkor, ha tudja a foglalási számot, így gondosan őrizze meg azt.

6. Lépés: Foglalás visszaigazolása

A sikeres foglalásról e-mailben is tájékoztatást kap a regisztrációkor megadott címére. A foglalási számot az e-mail is tartalmazza. Ha nem kapott e-mailt, akkor ellenőrizze, hogy helyes e-mail címet adott-e meg, nem telt-e be postafiókja, stb. Jegyirodáink listáját a linken találja ,ahol a foglalási szám megadásával ellenőrizheti az átvétel lehetőségét.
FIGYELEM! A Budapesti Operettszínház rendezvényeire a Színház kérésére jegyek lefoglalására nincs mód, így ezeknél a rendezvényeknél csak internetes vásárlásra van lehetőség, vagy a jegyirodákban történő vásárlásra, előzetes foglalás nélkül.
Top