Fizetés bankkártyával

Lehetősége van online módon, bankkártyával fizetni. Webáruházunk a CIB Bank rendszerét használja, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatja el. Több átvételi mód közül választhat: magyarországi cím esetén DPD futárral való kézbesítés három munkanapon belül (2500 Ft díj ellenében), külföldi vásárlóink számára postai úton történő kézbesítés (5000 Ft díj ellenében). Legtöbb rendezvényünknél az otthoni jegynyomtatás (HOMEticket) lehetősége is választható.

Az átvétel módjának kiválasztása után kattintson a FIZETÉS gombra, ekkor automatikusan belép a bank kártyaelfogadó oldalára. Töltse ki a szükséges adatokat, és kattintson a ’TOVÁBB’ gombra. Ezt követően egy összesítő oldalra jut, ahol a Fizetés feliratra kattintva indíthatja a tranzakciót. A tranzakciót követően visszajut a Ticketportal oldalára, ahol – ha sikeres volt a fizetés – megtalálja majd a vásárlás hétjegyű azonosító számát. Amennyiben átvételi módként a HOMEticketet választotta, ezen az oldalon van lehetősége a jegyek kinyomtatására.
A folyamat végén azonnal kap visszaigazoló e-mailt a sikeres vásárlásról, illetve elektronikus számlát, mely a regisztrációkor megadott számlázási adatokra van kiállítva. A vásárlás azonosítóját az e-mail is tartalmazza. Ha nem kapott e-mailt, akkor ellenőrizze, hogy helyes e-mail címet adott-e meg, nem telt-e be postafiókja, stb.
Sikertelen tranzakció esetén a webáruház automatikusan foglalásba helyezi a jegyeit. Ez esetben személyesen, a honlapon található eladóhelyek valamelyikében van lehetősége átvenni és kifizetni azokat. Ha a Budapesti Operettszínház rendezvényére kívánt jegyet vásárolni, akkor – mivel a színház kérésére nem lehetséges a foglalás - a sikertelen vásárlást követően pár perc elteltével ismét elérhetővé válnak a helyek a webáruházban, vagyis ebben az esetben nem kerülnek foglalásra (ezt a foglalási határidőként megjelölt 1900.01.01. is jelzi).
Top