Fizetés mobilvásárlással

Mobilvásárlás ) majd kattintson a FIZETÉS gombra. A megadott telefonszámra jóváhagyást kérő SMS érkezik, melyben tájékozódhat a jegyek ellenértékéről, illetve a kiegyenlítésre használt egyenleg típusáról (havi számla, Kapcsolat pont vagy univerzális egyenleg).
Kérjük, erősítse meg a vásárlást egy "igen", "OK" vagy üres válasz SMS elküldésével a +36-30/8100-000-ás számra! A fizetés jóváhagyására 5 perc áll rendelkezésre. Amennyiben nem hagyja jóvá a fizetést 5 percen belül, a tranzakció meghiúsul, és újra kell kezdenie a teljes vásárlási folyamatot a jegyek kiválasztásával kezdve. Sikeres tranzakció esetén a tranzakció sikeréről SMS-ben, a megvásárolt jegyekről pedig a ticketportal.hu-ra történt regisztrációkor megadott e-mail címre kap visszaigazolást. A visszaigazoló e-mailben szerepel az előadás(ok) címe, időpontja, valamint a jegyek száma és ellenértéke.
HOMEticket vásárlása esetén jegyét rögtön a fizetés után kinyomtathatja, egy egyszerű A4-es lapra, ehhez a fizetés utáni oldalon kattintson fizetett tranzakció számára, majd a HOMEticket feliratra és a ’Jegynyomtatás’ gombra. A HOMEticket jegyeket később is kinyomtathatja a ticketportal.hu honlapra történő bejelentkezését követően, a JEGYRENDELÉSEI feliratra kattintva. A HOMEticket szolgáltatással kinyomtatott jegy maga a belépő, tehát Önnek nem kell még egyszer sorban állnia. Futár, illetve postai kézbesítés esetén a kiszállítást a sikeres fizetést követően indítjuk. Vásárláskor a T-Mobile jegyenként 65 Ft tranzakciós költséget számít fel.
Sikertelen tranzakció esetén a webáruház automatikusan foglalásba helyezi a jegyeit. Ez esetben személyesen ismét megkísérelheti a fizetést, vagy a honlapon található eladóhelyek valamelyikében van lehetősége átvenni és kifizetni a jegyeket. Ha a Budapesti Operettszínház rendezvényére kívánt jegyet vásárolni, akkor – mivel a színház kérésére nem lehetséges a foglalás - a sikertelen vásárlást követően pár perc elteltével ismét elérhetővé válnak a helyek a webáruházban, vagyis ebben az esetben nem kerülnek foglalásra.
Tudnivalók:
- A sikeres jegyvásáráshoz a Mobil Vásárláshoz felhasználható egyenlegén rendelkezésre kell állnia a jegyek, valamint valamint tranzakciós díjak együttes összegének.
- Egyszerre (egy visszaigazolás segítségével) csak egy előadásra vásárolhatók jegyek.
- Egy vásárlás alkalmával a jegyek összértéke minimum 500 Ft, maximum 50 000 Ft lehet.
Top