Fizetés MasterCard Mobile vásárlással

MasterCard® Mobile ).
Indítsa el telefonján a MasterCard® Mobile alkalmazást majd az átvétel módjának kiválasztása után a Fizetési módok közül válassza ki a „MasterCard Mobile” opciót, és adja meg a terhelni kívánt számlához tartozó telefonszámot, végül pedig kattintson a FIZETÉS gombra. Ezután értesítést kap a megadott telefonszámhoz tartozó telefonra, amely a fizetés adatait tartalmazza. Az üzenetben szerepel a Ticketportal neve, a fizetendő összeg és a fizetési határidő. Miután megadta az mPIN kódját és bankkártyáján rendelkezésre áll a szükséges összeg, akkor telefonjára visszaigazolást kap a tranzakció sikerességéről, a megvásárolt jegyekről pedig a ticketportal.hu-ra történt regisztrációkor megadott e-mail címre kap visszaigazolást. A visszaigazoló e-mailben szerepel az előadás(ok) címe, időpontja, valamint a jegyek száma és ellenértéke..
HOMEticket vásárlása esetén jegyét rögtön a fizetés után kinyomtathatja, egy egyszerű A4-es lapra, ehhez a fizetés utáni oldalon kattintson a fizetett tranzakció számára, majd a HOMEticket feliratra és a ’Jegynyomtatás’ gombra. A HOMEticket jegyeket később is kinyomtathatja a www.ticketportal.hu honlapra történő bejelentkezését követően, a JEGYRENDELÉSEI feliratra kattintva. A HOMEticket szolgáltatással kinyomtatott jegy maga a belépő, tehát Önnek nem kell még egyszer sorban állnia..
Futár, illetve postai kézbesítés esetén a kiszállítást a sikerest fizetést követően indítjuk..
Sikertelen tranzakció esetén a webáruház automatikusan foglalásba helyezi a jegyeit. Ez esetben ismét megkísérelheti a fizetést, vagy személyesen, a honlapon található eladóhelyek valamelyikében van lehetősége átvenni és kifizetni a jegyeket. Ha a Budapesti Operettszínház rendezvényére kívánt jegyet vásárolni, akkor – mivel a színház kérésére nem lehetséges a foglalás - a sikertelen vásárlást követően pár perc elteltével ismét elérhetővé válnak a helyek a webáruházban, vagyis ebben az esetben nem kerülnek foglalásra..
Top