Megújultunk! - Új webshop, új szolgáltatások

Kedves Vásárlóink!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Ticketportal (www.ticketportal.hu) webáruháza megújult. Az új weboldal nemcsak modernebb és frissebb dizájnt kapott, de reményeink szerint a rendezvények kiválasztása és a vásárlás folyamata is könnyebbé válik.

Az új weboldallal párhuzamosan, a Magyar Lapterjesztő Zrt. közreműködésével két új szolgáltatást is bevezettünk, hogy még több csatornán keresztül elérhetővé váljanak belépőjegyeink:

Internetes jegyvásárláskor az otthoni jegynyomtatás és a futárszolgálat mellett vásárlóink a Pick Pack Pontos kézbesítést is választhatják. A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több, mint 400 Pick Pack Pont valamelyikébe, ahol az interneten megrendelt csomag személyesen átvehető. Ez azoknak remek lehetőség, akik pl. ajándékba vásárolnak jegyet (az otthon nyomtatott jegyek nem átruházhatóak!), de a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találják, nem tudnak a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnének szabadidejükkel saját maguk gazdálkodni. Bővebb információ

Másik új szolgáltatásunk a TICKETport hálózat elindítása. Ha nincs a közelben jegyiroda, a  ikonnal megjelölt rendezvényekre a TICKETport pontokon is vásárolhat jegyeket. Ezek a pontok országszerte lépten-nyomon gyors kiszolgálást biztosítanak a közlekedési csomópontokon, aluljárókban, pályaudvarokon, sétáló utcákon, főtereken, bevásárlóközpontokban és hipermarketekben működő Inmedio és Relay üzletekben. A TICKETport pontokon megvásárolt jegyeket nem szükséges beváltani, a jegyen található sorszám és vonalkód alapján történik a rendezvényre való beléptetés. Bővebb információ

Reméljük, újdonságaink valóban egyszerűbbé teszik a jegyvásárlást mindenki számára. Észrevételeiket örömmel fogadjuk a ticketportal@ticketportal.hu címen.

Üdvözlettel,
Ticketportal

Top