Napalm Death és Born From Pain a Kultiban | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Napalm Death és Born From Pain a Kultiban

Napalm Death és Born From Pain a Kultiban

Négy kemény -core zenekar koncertjére kerül sor október 30-án a budapesti Kultiplexben: a grindcore klasszikus Napalm Death előtt egy holland és egy brit metalcore gárda, a Born From Pain és a Mendeed szerepel, az estét pedig a magyar doomcore ötösfogat, a Nadir produkciója nyitja meg.

A brit grind és extrém metál banda, a Napalm Death új albuma szeptember 18-án jelent meg a Century Media gondozásában. A legendás zenekar 'Smear Campaign' (Lejárató Kampány) című korongja minden kompromisszumot mellőző, politikai témákban bővelkedő, súlyos és eklektikus alkotás, melynek kreatív s egyben brutális zenei környezetébe vásott szövegei elgondolkodtató mondanivalót rejtenek.

Az album az a Russ Russel producer közreműködésével készült, aki előző három lemezüket is, így ismét igazi Napalm Death anyag született, mely még az előzőeknél is kegyetlenebbre, ugyanakkor néhol dallamosabbra sikerült! Egyes dalokban a Swans hatása érvényesül, a Weltschmerz című intrót pedig a The Gatheringből ismert Anneke Van Giersbergen hangja gazdagítja, aki amúgy az In Deference című dalban is hallható. Anneke mellett feltűnik a lemezen Jamey Jasta, a Hatebreed, valamint Jello Biafra, a Dead Kennedys zenésze is. Az extrém metál kedvelőinek kötelező gyakorlat, 18 év után is!
 
A Napalm Death európai turnéján részt vesz Hollandia első számú metalcore csapata, a Born From Pain is, akik hazánkban visszatérő vendégnek számítanak: legutóbb az idei Hegyalja fesztiválon találkozhattunk velük. A 'Var' című új lemezét október végén kiadó zenekarral ezúttal a hozzájuk és zenéjükhöz igazán passzoló körülmények között, vagyis egy klubbulin találkozhatunk velük újra, október 30-án, a Kultiplexben.

A közönség bemelegítéséről két olyan zenekar gondoskodik, akik miatt valóban érdemes lesz már kapunyitásra megérkezni: a fiatal brit csapat, a Mendeed előtt ugyanis a magyar Nadir energikus doomcore-jára tombolhatunk majd, akik - korábban Dark Clouds néven - már régi motorosnak számítanak a hazai zenei életben.

A koncertre összesen 400 darab belépő áll rendelkezésre, ezért érdemes elővételben jegyet vásárolni.. a Ticketportal országos hálózatában, vagy online.

Tudnivalók:
2006. október 30., hétfő 19.00 óra
Budapest, Kultiplex
Napalm Death, Born From Pain, Mendeed, Nadir koncertek
Belépő: elővételben 3800 Ft, a helyszínen 4200 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.enemyofthemusicbusiness.com
https://www.bornfrompain.com
https://www.nadir.hu
https://www.bprnr.com