Thermál Rock | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Thermál Rock

Thermál Rock

2004 óta Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének is van saját fesztiválja: az Azfeszt a több hektáron elterülő Nyírbátori Gyógyfürdő és Kemping területére várja az érdeklődöket, ahol augusztus 15-19. között négy programhelyszín és négy medence vár majd mindenkit.

Az Azfeszt zenei fesztivál 2004-ben, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében, Nyírbátorban látta meg a napvilágot. Azzal a határozott céllal kezdte meg működését a - helyszín révén Thermál rock'n'rollnak is hívott - kezdeményezés, hogy segítse a tehetséges, ám méltatlanul elhanyagolt helyi amatőr zenekarokat egy tehetségkutató verseny keretein belül, illetve, hogy végre elérhető áron nyújtson igényes, komoly programot minden környékbeli fesztiválozó számára.

Az elmúlt 3 évben a cél nem változott. A folyamatos fejlesztések arra irányultak, hogy az ide látogatók által legfontosabbnak tartott erényt, a családias hangulatot megtartsák, miközben évről-évre nagyobb, komolyabb fellépőket és programokat hozzanak össze. Ha számszerűleg kellene ezt elmondani: 4 színpad, 4 medence egész napos fürdőzési lehetőséggel, egyre több WC-vel és zuhanyzóval, 1 civil tér sok-sok szervezettel, 70-80 rockbanda, népzenész, DJ és humorista, 18 tehetségkutatós zenekar, sok sörcsap és még több sör.. minden ami ideális körülményeket teremt ahhoz, hogy még egy utolsót mulassunk a szünidő végén. Mindemellett Nyírbátor nevezetességei, így például a Minorita templom vagy a tavaly felújított vár is érdekes látnivaló lehet.

Az Azfeszt tehetségkutatón minden évben 18 zenekar kap lehetőséget, hogy bizonyítsa tudását a szakmai zsűri és a nagyérdemű előtt. Évről-évre növekszik a jelentkezők száma határon innen és túl... a hazai élvonalat pedig a Tankcsapda, a Bikini, a Pál Utcai Fiúk, a Black-Out, a Hiperkarma vagy éppen a Watch My Dying is képviseli majd. A zenekarok mellett számos DJ, többek között Ludmilla és Cadik is feltűnik majd.

A fesztivál helyszíne idén is a Nyírbátori Gyógyfürdő és Kemping, melynek bejáratánál egy jól kiépített horgásztó is található, a fesztivál területén belül pedig különböző sportpályák is rendelkezésre állnak. A kemping méretéből adódóan minden fesztiválozó igényes, és árnyékos sátorozási lehetőséget talál majd.

A négynapos fesztivál teljes programja megtalálható a www.azfeszt.hu oldalon. Az elővételben bérletet vásárlók 1000 forintos kedvezménnyel, mindössze 5000 forintért juthatnak majd be a rendezvényre - jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzeletiben, valamint ezen a weboldalon.

Azfeszt 2007 - tudnivalók
2007. augusztus 15-19., szerda-vasárnap
Nyírbátor, Gyógyfürdő és Kemping
Belépő: a bérlet elővételben 5000 Ft, a helyszínen 6000 Ft. Az első napra szóló jegy 1500, a további napokra szóló jegyek 2500-2500 forintba kerülnek.

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.azfeszt.hu
https://www.nyirbator.hu