Budapesti Tavaszi Fesztivál - kedvezményes árú belépők értékesítése | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Budapesti Tavaszi Fesztivál - kedvezményes árú belépők értékesítése

Budapesti Tavaszi Fesztivál - kedvezményes árú belépők értékesítése

Kedves partnereink,

Ahogy arról a hét folyamán tájékoztattunk Benneteket, december elejétől január 15-ig az OTP bankkártya-tulajdonosok és a MULTIPONT kártyatulajdonosok 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket. A kedvezmény nyújtásánál azonban változás történt.

Ellentétben a korábbiakkal, a kedvezmény adásánál szükség van a vásárló kártyájának azonosítására.

Erre azért van szükség, mert a két kártyát kibocsátó OTP Bank megköveteli tőlünk, hogy ellenőrizzük: valóban rendelkezik-e OTP bankkártyával vagy Multipont kártyával a vásárló.

A kedvezményes jegy eladása ebben az esetben is a https://jegyiroda.ticketportal.hu oldalon zajlik, az alábbi módon (Dőlt betűvel szedjük azokat a részeket, ahol eltérés van a normál jegyeladáshoz képest):

 1. Elsőként kiválasztjuk az előadást, ugyanúgy, mint bármilyen más jegyeladás esetében.

 2. Eztuán ki tudjuk választani az kívánt előadás-időpontot, ugyanúgy, mint bármilyen más előadás esetében.

 3. Ezt követően megjelenik a nézőtér, ill. itt tudjuk megadni hogy hány jegyet akarunk eladni.

 4. Az Eladás gombra kattintva léphetünk tovább.

 5. Az ezután megjelenő oldalon az Eladás részleteit láthatjuk (lásd a képet). Itt találunk egy Helykedvezmény beállítása című keretes szöveget.

  1. Ha a vásárlónak van OTP bankkártyája vagy Multipont kártyája, akkor kattintsunk az "árkedvezménnyel!" sor mellett lévő kis négyzetbe, amiben ekkor kis pipa jelenik meg,

  2. a bejegyzés rovatba írjuk be a kártya sorszámának első 6 számjegyét. Ez az úgynevezett BIN kód (BIN=Bank Identification Number), amely csak a bank, és nem a vásárló azonosítására alkalmas, vagyis ezt jogszerűen lehet kérni a vásárlótól.

  3. Kattinstunk az "Azonosítás" gombra. (a képen még "Over" felirat van a gombon.) Ekkor egy kis ablak ugrik fel, ami tájékoztat minket arról, hogy azonosítás sikeres volt-e. Ha igen, akkor a kedvezmény automatikusan be lett állítva. A kis ablakot bezárhatjuk.

 1. A kedvezmény beállítása után a "Közvetlenül eladni" gombra kattintva történik meg ténylegesen az eladás, és a letöltődő oldalon már láthatjuk, hogy 10 %-kal csökkent a jegy ára. Ezt követően következik a jegy nyomtatása, ami ugyanúgy zajlik, mint bármilyen más eladás esetében.

Együttműködéseteket köszönjük, minden jót!
a Ticketportal csapata