Terasz 09 - Jegyek már kaphatók! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Terasz 09 - Jegyek már kaphatók!

Terasz 09 - Jegyek már kaphatók!

Koncertszínház és Gasztro-tér a Városligeti Műjégpályán. A Terasz egy jó kis nyári, laza, közösségi hely, a városlakók paradicsoma. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

terasz09Ismerős arcok, barátok, haverok, fiatalok és idősek, tornacipősök és nyakkendősök, bringások és autósok, művészek és üzletemberek, szinglik és párok találkozóhelye. A Terasz kellően nagy, befogadó, kedves és sármos.

Koncertszínház és Gasztro-tér egyben. Egy hely, ahol a kulturális és gasztronómiai élmények találkoznak. Izgalmas esti előadások, klassz vacsorák, hangulatos beszélgetések várnak Rátok, akár kettesben, akár társaságban. Három héten át a legszínvonalasabb magyar produkciókból válogathattok: látványos táncelőadások, különleges koncertek és lenyűgöző színházi darabok alkotják a programot.

Ha idén tetszik, jövőre is miénk a Terasz!

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte
Jegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül
https://www.terasz09.hu/