Közlemény a CAVALERO lovas shoműsor időpontjának módosításáról | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  AJÁNLÓK>>  Közlemény a CAVALERO lovas shoműsor időpontjának módosításáról

Közlemény a CAVALERO lovas shoműsor időpontjának módosításáról

Európa egyik leglátványosabb akrobatikus művészi lovas showműsora a nemzetközi lovas sztárokat felsorakoztató CAVALERO produkció 2012-ben bővített időpontokkal és újabb turnéhelyszínekkel európai körútra indul ez év őszén. A turné bővülése miatt a szervezők az eredetileg 2012. április 21. és 22. időpontokra, a Papp László Sportarénába meghirdetett fellépésüket szeptember 29-re és 30-ra módosították. A produkció hazai szervezői, a Pannon Produkció közleménye szerint, minden eddig megvásárolt jegy ugyanúgy érvényes az őszi időpontokra is. Akinek az új időpont nem felel meg, azok jegyüket visszaválthatják 2012. április 30-ig a vásárlás helyszínén (Ticketportal jegyirodáiban és a Pannon Produckió irodájában). További információ a www.pannonprodukcio.hu oldalon illetve az iroda telefonszámán 06 1 950 31 66 érdeklődhetnek az érintettek.