BEÁLLÍTÁSOK | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  TUDNIVALÓK>>  BEÁLLÍTÁSOK

BEÁLLÍTÁSOK

A jegyek megjelenítéséhez és nyomtatásához fontos, hogy a pdf kiterjesztésű fájlok megnyitására alkalmas, ingyenes Adobe Reader program telepítve legyen számítógépére. Ha nincs, először le kell töltenie és telepítenie azt.

Az alábbi linkre kattintva letölthetjük az Adobe Reader legújabb verzióját. Ha a számítógépünkre már telepítve van a program legalább 5-ös verziója, akkor ezt a lépést kihagyhatjuk.


 -  DOWNLOAD Adobe Reader


Az Adobe Reader telepítése után, a jegyek nyomtatása előtt érdemes ellenőrizni a program nyomtatási beállításait. Ehhez a program Fájl (File) menüjében kattintsunk a Nyomtatási beállítások (Print..) menüpontra.
Olyan méretarány beállítást válasszunk, amelynél biztosan rákerül az egész jegy a lapra és semelyik oldalon nem lóg ki.

FONTOS: a jegy legfontosabb része a vonalkód! Ha a kinyomtatott jegyen a vonalkó semelyik oldalon nem érinti a lap szélét, akkor biztos, hogy jól nyomtattuk ki a jegyet. 

Ugyanezen beállításokat kérjük nyomtatójánál is ellenőrizze.