Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Spirituális Meditáció – Téma: Őszinteség
https://www.facebook.com/events/1624502500994299/

A meditáció egy út befelé, ahol a csendben önmagaddal találkozol. No, nem mintha addig nem találkoztál volna önmagaddal, de mégis! Lucas Hnath színdarabjának Nórája arról mesél, miután elhagyja férjét és gyermekeit, hogy megtalálhassa önmagát és sikeres regényíróvá váljon, hogy két évig tartott neki miután becsapta maga mögött az otthon ajtaját, hogy végre megtalálja a saját hangját. Két évig ugyanis csak a férje hangját hallotta a fejében. És ezzel együtt mindazt, amit a társadalom elvárt tőle. De ebben elveszett ő, Nóra. Csendre, magányra volt szüksége, hogy felfedezze mik is az ő vágyai valójában. Hiszen mindkettő, ami elől menekülsz és ami után vágysz, az benned van. Aki meditál ugyanezt az utat járja. Belenéz az őszinteség tükrébe és néha bizony meglepetések érik! Aminek a bevállalásához bátorság kell.

A Spirituális meditáción 2018. november 23-án (péntek este) lesz egy inspiráló bevezető, majd beszélgetés, élettörténetek megosztása és természetesen meditáció gyakorlatban és elméletben egyaránt.

A meditációt vezeti: dr. Perintfalvi Rita a Feldmár Intézet spirituális meditáció oktatója, a kontemplatív hagyomány évtizedes gyakorlója.

IDŐPONT: 2018. november 23. 18:00-21:00
HELYSZÍN: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35. 1/1

Jegyár: 5.500 ft

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás