Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Spirituális meditáció

A Test lesz a témája a következő Spirituális Meditációnak, március 9-én a Feldmár Intézetben, ha érdekel a téma és a meditáció, akkor gyere, várunk szeretettel!

Ebben a támogató kiscsoportban nem leszel egyedül az utadon, hanem lesznek társaid. Olyan filozófusok, misztikusok, gondolkodók írásai, akik meditáltak és keresték az ébredés útját. De nemcsak tőlük veszünk impulzusokat, hanem egymástól is tanulunk a megosztásokon keresztül. A másik ember valósága egyfajta tükör a számodra, ha belepillantasz, magaddal is találkozol. És lesz lehetőség egyéni kérdések feltevésére is.

Létszám: min. 4 fő – max. 12 fő

Időpontok -  március 9.  április 13., május 11., június 8. (minden hónap második péntekén); 18 és 21 óra között

Helyszín: 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15

A foglalkozás díja: 5.500 forint / 3 órás alkalom

A tréning vezetője: Dr. Perintfalvi Rita progresszív teológus, mentálhigiénés szakember, blogger (Tükör által), publicista, tévés műsorvezető (Heti Tv), a meditációs hagyományok (kontempláció, zen) ismerője.

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség.

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás