Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Spirituális Meditáció – Téma: Remény

„Ha élsz, akkor van mit keresned” (Feldmár András).

A sivatagban eltévedt utazó kétségbeesetten vizet keresett. Egyik dombtetőről a másikra mászott, abban a reményben, hogy valahol megpillant egy kis patakot. Nézelődött minden irányba, de eredménytelenül.

Ahogy vánszorgott, a lába megakadt egy elszáradt bokorban, és elvágódott a földön. Ott is maradt fekve, mert már jártányi ereje sem maradt, már nem volt kedve tovább küzdeni, feladta a reményt, hogy valaha is kijut ebből a megpróbáltatásból.

Ahogy ott reménytelenül és leverten feküdt, hirtelen ráeszmélt, hogy milyen csend van a sivatagban. Mindenütt fenséges csend uralkodott, amit még a legkisebb zaj sem zavart meg. Hirtelen felemelte a fejét. Valamit hallott, egy hangot, amely olyan halk volt, hogy annak forrásához csak a legélesebb fül, és csak a legmélyebb csend vezethet el: a folyó víz hangja.

A zaj által keltett reménytől nekilelkesedve feltápászkodott, és addig ment, amíg el nem ért egy kis patak friss, hideg vizéhez. (A. de Mello)

Mi is az remény? Tudunk-e reménykedni? Vagy végleg elveszettnek érezzük azt, hogy velünk is történhet valami jó? Miképpen válik egy meditáló ember reményteljessé? Ezek lesznek a témáink szeptember 24-én a Spirituális Meditáción, a Feldmár Intézetben. Ha Te is keresed a reményt, gyere, várunk szeretettel!

Időpont: 2018. szeptember 14., 18:00-21:00
Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35.

A bérlet további időpontjai (havonta 1x péntek este, 18 és 21 óra között):
október 12., november 9., december 14., 2019. január 18.

Jegyár: 5.500 forint
Bérlet ára (5 alkalom): 22.500 forint (5.000 forint kedvezmény)

A Spirituális Meditációt vezeti: dr. Perintfalvi Rita, a Feldmár Intézet Spirituális Meditáció oktatója.

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás