Menjek vagy maradjak? | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Menjek vagy maradjak?

Menjek vagy maradjak?
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Menjek vagy maradjak? - Egész napos csoport a Feldmár Intézetben

Van úgy, hogy maradni is nehéz, menni sem könnyű. Párkapcsolat, család, munkahely, otthon, ország. Ha mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, ha nincs egyértelműen jó megoldás, akkor hezitálunk, toporgunk, tipródunk, szenvedünk a dilemmás helyzetben. A holtpontról való elmozdulásban segíthet, ha valakivel, akinek csak az a fontos, hogy Neked jó legyen, beszélgetni tudsz.

Ha jobban megérted Magad, ha mások szemüvegén keresztül új nézőpontból látsz rá a helyzetedre, tisztulhat előtted az út, megérhet benned a döntés, hogy mit tegyél; menj, vagy maradj. A csoport célja nem a VÁLASZ megadása, nem tanácsadás, hanem egy olyan közeg megteremtése, ahol egymásra figyelve, saját élményeinket megosztva, a többiekhez kapcsolódva, alternatívákat átbeszélve tanulhatunk önmagunkról és másokról.

Szeretettel várunk az egész napos együttlétre, ha úgy érzed, megszólítottak a fenti gondolatok!

Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Hermina út 35. Kapucsengő: 15. I. emelet (van félemelet)
Ár: 14.500 forint

A csoport facilitátorai: Szekeres-Gaál Bence személyközpontú pszichológus és Ács Dániel, a Soteria Menedék Program vezetője, a Feldmár Intézet szóvivője.

Részletek az eseményről:
https://www.facebook.com/events/207975786560841/

Jegyvásárlásra a helyszínen nincs lehetőség. 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás