Csokoládé Múzeum - Kóstolóval | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Csokoládé Múzeum - Kóstolóval

Csokoládé Múzeum - Kóstolóval
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Ez egy kiváló program mindenki számára! A túra a múzeum bejáratánál kezdődik, a csokoládé szökőkútnál.

A következő állomás a Rákóczi Lovagterem, ahol megtekinthetjük a Rákóczi festményeket és egy különleges magyar csokoládét kóstolunk meg. Közös sétát teszünk a Csokoládék terén, meghallgatunk néhány érdekes történetet a csokoládéról és megkóstolunk egy különleges csokoládét a Gerbeaud cukrászdából.

Meglátogatjuk a Rákóczi Pincét, ahol lehetőség nyílik egy hazai pálinka kóstolására is. (A gyerekek, és 18 év alattiak csokoládét kapnak.)

Ezután lehetőség nyílik rá, hogy saját csokoládét készítsünk, amit chilivel, színes cukorkával, fahéjjal, kókusszal stb. fűszerezhetünk. Ezt egy különleges ajándékdobozba tesszük, majd a program végén ajándékként haza is vihető. Ezután egy csésze forró csokoládé kíséretében rövidfilm megtekintése következik a Filmmúzeumban. A film során lehetőség van különböző magyar csokoládék kóstolására.

Meglátogatjuk a Stühmer Csokoládébolt hiteles másolatát, ahol hatalmas kínálatot találunk Európa legjobb csokoládéiból. A modellbolt látogatása után terített, gyertyafényes asztal vár minket a Rákóczi Lovagteremben. Itt különleges teák közül választhatunk, melyet a múzeum specialitása – egy kiváló forró sütemény – mellett fogyaszthatunk el. A program végén mindenkinek egy ajándék csokoládé csomaggal kedveskedünk.

Kérjük a foglalás előtt jelezze felénk amennyiben bármiylen étel allargia (pl.: mogyorofélék, glutén-, laktóz érzékenység) fennáll Önnél.

frontoffice@hungariagroup.com / +3613171377

Találkozási időpont: 10 perccel a program kezdete előtt!

A túra csak angol nyelven elérhető!

Időpontok :


Képek / Videók :

Csokoládé Múzeum
1
2
3
4
Bookmark and Share
Megosztás