Catch-Pop String-Strong | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Catch-Pop String-Strong

Catch-Pop String-Strong
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Catch-Pop String-Strong


Időpont: 2016. október 8., 20.00
Helyszín: Muzikum — Koncertterem érkezési sorrend


Közreműködik: Jelena Popržan – brácsa, ének, Rina Kaçinari – cselló, ének
A duó különleges, hasonlíthatatlan zenei világot képvisel. A két művésznő zenéje a szó legszorosabb értelmében besorolhatatlan, különleges ízű saját kompozícióikon és feldolgozásaikon egyaránt nyomott hagyott a popzene, a népzene, a kortárs klasszikus és az experimentális muzsika gondolkodásmódja. A hangszeres virtuozitás éppúgy sajátjuk, mint a hol groteszk, hol költői világlátás. Játékuk végtelenül természetes, a modern hangtechnikát lényegében nem is veszik igénybe, a speciális hangszertechnikai elemeknek köszönhetően mégis egészen friss és újszerű hangzásokat hoznak létre. Énekükkel is egyedi színeket varázsolnak a hallgatóság elé, Rina Kaçinari sötétebb tónusú énekhangját izgalmasan ellenpontozza Jelena Popržan magasabb fekvésű regisztere.


Jegyárak: 2900 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Catch-Pop String-Strong
Bookmark and Share
Megosztás