Belem - Kathy Adam & Didier Laloy | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Belem - Kathy Adam & Didier Laloy

Belem - Kathy Adam & Didier Laloy
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Belem - Kathy Adam & Didier Laloy


Időpont: 2016. október 14., 20.00
Helyszín: Muzikum — Koncertterem érkezési sorrend


A belga duó tagjai, a csellista Kathy Adam és a harmonikás Didier Laloy hosszú évek óta ismerik egymást, a legkülönbözőbb formációkban léptek már fel, duóban azonban csak az utóbbi években játszanak. Laloy a két hangszer szokatlan együttesére olyan darabokat komponál, amelyek intenzív atmoszférájukkal, közvetlenségükkel és sallangtalan egyszerűségükkel azonnal elvarázsolják a hallgatóságot. Kathy Adam Brüsszel és Mons konzervatóriumaiban tanult, csellistaként vonósnégyesben éppúgy dolgozott, mint operazenekarban vagy filharmonikus együttesben. Kiváló belgiumi muzsikusok kamarapartnere volt, és játszott a Panta Rhei formációban is. Szinte nincs olyan zenei stílus, amelyben partnere, Didier Laloy ne próbálta volna ki magát. Az elmúlt két évtizedben száznál is több lemez készült a közreműködésével.


Jegyárak: 2900 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás