Shobaleader One | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Shobaleader One

Shobaleader One
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Shobaleader One

2016. október 10., 21.00
Bálna Budapest — Event Hall

Partner: Selected Sounds

A Squarepusher művésznéven alkotó Tom Jenkinson a 90-es évek második felének kultikus elektronikus zenei producere. Általában egyedül dolgozik, 2010-ben azonban megalapította a Shobaleader One elnevezésű projektzenekart. Egy album és néhány koncert után Tom Jenkinson visszatért a stúdiók magányába, így az együttes pihenni kényszerült. A társakkal való zenélés, annak dinamizmusa és szinte korlátlan kreatív lehetőségei azonban továbbra is foglalkoztatták, így a múlt év végén visszatért a zenekari felálláshoz. „A nem megszokott formák, megoldások használata jelenti az igazi kihívást” – vallja Tom Jenkinson, ez pedig a Shobaleader One esetében nem jelent mást, minthogy gitárossal, billentyűssel és dobossal kiegészülve élőben játszanak korábban kizárólag számítógépek használatával előadhatónak gondolt zenét.

A produkció színpadképe hűen tükrözi a zenekar eredeti koncepcióját: a zenészeket maszkok takarják, arcukat egyáltalán nem látni, és a jellegtelen fekete ruhák is azt a célt szolgálják, hogy a közönség pusztán a zenében rejlő energiákra, a zene befogadására koncentráljon, ne pedig a zenészek személyére. A zenésztársak kilétét tehát homály fedi, de az eddigi felvételek alapján a nemzetközi sajtó és a zenerajongók egyaránt feltételezik, hogy a Shobaleader One formációban a legkomolyabb nevek szerepelnek.

Állójegy: 4500 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás