Gonne Choi koncert - BTF 2017 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Gonne Choi koncert - BTF 2017

Gonne Choi koncert - BTF 2017
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Gonne Choi


2017. április 7., 20.00
Bálna Budapest — Event Hall

A dél-koreai énekes, gitáros és dalszerző, Gonne Choi érzékeny és finom megfigyeléseken alapuló költői és zenei világát egy rendkívül személyes univerzum tárgyaival népesíti be. Az ő esetében valóban igaz, hogy dalainak sorát hallgatva a közönség egy utazás kellős közepébe csöppenve érzi magát. 2010 óta három albumot adott ki, majd 2014-ben elkészítette első stúdiólemezét is (I was, I am, I will).
A felvételeken kiadott dalok többsége a valóság, a realitás és a világ szubjektív megélésének viszonyáról szól. 2016 májusában megjelent legújabb lemezének beszédes címe – XXXY – arra utal, hogy a párkapcsolat vált Gonne Choi dalköltészetének centrális témájává.


Zenei tanulmányainak kezdetén kettős hatás érte. Egy tradicionális, citerához hasonló felépítésű koreai hangszeren (gaya-geum/kajagum) tanult játszani, énekesként pedig csatlakozott egy iskolai hard rock csapathoz. A különböző zenei kifejezésformák iránti érdeklődése a mai napig jellemzi, stílusára a jazz és a klasszikus, a kortárs és az autentikus népzene egyaránt hatást gyakorol.

Jegyárak: 1900 Ft, 2400 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás