Vándorlásra születve...(Journey/DROM) - BTF 2017 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZÍNHÁZ >>

Vándorlásra születve...(Journey/DROM) - BTF 2017

Vándorlásra születve...(Journey/DROM) - BTF 2017
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Vándorlásra születve… (Journey / DROM)
2017. április 12., 19.00

Átrium Film-Színház
Színházi előadás angol nyelven, magyar felirattal.

Zene: M & M
Dramaturg: Dina Dooreman, Veronika Patočková
Fotó: Nihad Nino Pušija
Videó: Zack Helwa, Tal Siano
Technikai vezető: Tilman Agueras
Művészeti vezető: Brina Stinehelfer
Alkotók és előadók: Hamze Bytyci, Mihaela Drăgan, Horváth Kristóf, Branislav Mitrović, Ónodi Péter Zoltán, Brina Stinehelfer, Liou Van De Havel

 Az Újvidékről Berlinbe vezető út évekig a balkáni romák egyetlen kiútja volt a szegénységből és kirekesztettségből. A balkáni országok hivatalos „biztonságossá” minősítése azonban a német menekültstátusz megszerzésének esélyét a nullával tette egyenlővé. Miként lehetséges a normális, kiszámítható élet azok számára, akik a német kitoloncolás és a balkáni agónia között rekedtek?

A darab magyar, szerb, román és német, roma és nem roma művészek együttműködése révén jön létre. Az úgynevezett „balkáni úton” elinduló roma menekültek valós történetein keresztül az „úton levés” (Ando Drom) költészetét és politikáját tárja fel, ezzel reflektálva a mai roma identitásra és kultúrára.

A végeredmény egy olyan szenzációhajhász tv-show formájában jelenik meg, amely tele van önkritikával, fekete humorral és persze egy csipetnyi káosszal.

Jegyárak: 2200 Ft, 2800 Ft, 3200 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás