Maxim Vengerov és tanítványai | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Maxim Vengerov és tanítványai

Maxim Vengerov és tanítványai
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Maxim Vengerov (hegedű) és tanítványai
2018. április 3., 19.30 Pesti Vigadó – Díszterem


Brahms: f-moll zongoraötös, op. 34
Mozart: c-dúr concertone, K. 190
Massenet: Méditation – vonószenekari átirat
Saint-Saëns: Havanaise, op. 83 – vonószenekari átirat
Saint-Saëns: Bevezetés és rondo capriccioso, op. 28 – vonószenekari átirat
A világjáró hegedűművész, Maxim Vengerov szólista- és karmesteri tevékenysége mellett igen aktív fiatal tehetségek felkarolásában és tanításában is. Nemcsak mesterkurzusok tanáraként és zenei versenyek zsűritagjaként, hanem a Nemzetközi Menuhin Akadémia nagyköveteként és vendégprofesszoraként, 2012 óta pedig a londoni Royal Academy of Music tanáraként is elkötelezetten és szenvedéllyel szolgálja a jövő muzsikusgenerációit.

Tanári működése során példaként tekint Msztyiszlav Rosztropovicsra és Daniel Barenboimra, mindkettőjüknek sokat köszönhetett pályakezdő éveiben. A budapesti koncerten az Ulucan testvérek társaságában lép fel, akik az elmúlt években olyan neves zenekarokkal játszottak együtt, mint az English Chamber Orchestra, az Amsterdam Sinfonietta vagy a Philharmonia Orchestra London, illetve felléptek már Msztyiszlav Rosztropovics vagy Fazıl Say kamarapartnereként is.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás