Komámasszony, hol a stukker? | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Komámasszony, hol a stukker?

Komámasszony, hol a stukker?
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Görgey Gábor:Komámasszony, hol a stukker?
komédia két részben
2018. augusztus 11. (szombat) 19.30
Városmajor Szabadtéri Színpad

Ez csak játék, sugallja a cím – és valóban az, játék, csak egy kicsit vérkomoly: vagyis olyan, amilyennek minden igazi játéknak lennie illik, vagy legalábbis kell.

Öt férfi – egy aktszobor – és egy stukker. Az öt férfi közül valamelyikben mind magunkra ismerhetünk, minél gazdagabb az életutunk, annál többükben. Van itt bűnöző; levitézlett, ám hősiesen visszavitézlő arisztokrata; értelmiségi elfojtott álmokkal; itt bokázik a nép romlatlan fia; és végül, mert hiszen ő sehonnét sem hiányozhat, az örök kispolgár, a túlélés specialistája, aki virtuóz oldalváltásai közben azt is bebizonyítja nekünk, hogy néha tényleg nem a túlélés a legfontosabb. A stukker – remélhetőleg – ismeretlen: és megismerkedni nincs is módunk vele, mert mire megbarátkozhatnánk egymással, a stukker már rég valaki másnak a kezében van.

Korántsem ismeretlen viszont a hely, ahol mindez lejátszódik: össze vagyunk zárva, halvány fogalma sincs egyikünknek sem, hogyan is kerültünk ide, és csak egyben lehetünk biztosak: hogy kijárat innen nem nyílik sehová. De hiába is nyílna: mert kimenni innét, az tilos. Idebent viszont legalább telve a kredenc finomságokkal, és akinek épp a kezében a stukker, jóllakhat.
Ismerős?

A Budaörsi Latinovits Színház előadása.

Szereposztás:
Cuki, az alvilágból: ILYÉS RÓBERT
A méltóságos: SZEMÁN BÉLA
K. Müller: BÖRÖNDI BENCE
Kiss, az intellektuel: CHOVÁN GÁBOR
Márton, a vidéki: BREGYÁN PÉTER
rendező: FRIGYESI ANDRÁS
díszlettervező: HAJDU BENCE
jelmeztervező: FÓGEL ADRIENN
dramaturg: KOVÁCS KRISTÓF
zene: DARVAS FERENC
súgó: BARNET MÓNIKA
rendezőasszisztens: JUHÁSZ GABRIELLA

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás