Detail info
Close

Fa Nándor előadása

Fa Nándor előadása

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Leírás:

Hamarosan újabb nagyszerű vendég érkezik a Mentor(h)áló és az IH közös szervezésében megvalósuló Pedagógiai esték színpadára – május végén nálunk is kiköt Fa Nándor!

A közismert és közkedvelt, méltán népszerű hajótervező és -építő, óceáni szólóvitorlázó volt az első magyar, aki először kerülte meg egyedül vitorlásával a Földet.

Spirit of Hungary nevű hajójával a közelmúltban ért sikeresen haza a 2016-2017-es Vendée Globe szólóvitorlás versenyről, amelyen non-stop, segítség és kikötési lehetőség nélkül kell körbehajózni a Földet.

Fa Nándor 63 évesen, a legidősebb versenyzőként 93 nap, 22 óra, 52 perc, 9 másodperces idővel a 8. helyen ért célba. Gratulálunk!

Az elmúlt évtizedek embert próbáló küzdelmeiről, különösen a még friss emlékként élő, legutolsó Föld körüli útjáról, ennek szépségeiről, nehézségeiről most mi is elsőkézből értesülhetünk.

Jegyár:

Jegyár: SZTE-kártyával, pedagógusigazolvánnyal és diákigazolvánnyal: 1600 Ft, normál: 2300 Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.

Top